Originally posted by XSD1998
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ανέκδοτα
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ξυπνάει ένας τύπος το πρωί.Κοιτάει το ρολόι 7:07.Δε δίνει σημασία.Κατεβαίνει να φτίαξει πρωινό βλέπει 7 φέτες ψωμί 7 φέτες ζαμπόν 7 φέτες κασέρι.''Περίεργο''.Σκέφτεται.Πάει να φύγει για το γραφείο το αμάξι παίρνει μπρος με την 7η! Σταματάει σε 7 φανάρια. Παρκάρει στην 7η θέση πάρκινγκ, καλεί το ασανσέρ που είναι στον 7ο, μέσα υπάρχουν 7 άνθρωποι, μέσα στο γραφείο του βλέπει πάνω στο γραφείο 7 φακέλους από 7 υποθέσεις. Κοιτάει το ημερολόγιο 7 του μήνα.
''Πολύ 7'',σκέφτεται.Σχολάει στις 7 το απόγευμα,παράκαμψη λόγω έργων από την 7η οδό.7 στενά πιο κάτω βλέπει μπροστά του τον ιππόδρομο.Κοιτάει και βλέπει σε μια τεραστία επιγραφή:
7η ΗΜΕΡΑ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ
7η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ
7ος ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ: Όνομα αλόγου: ΕΦΤΑΡΗΣ
Το βλέπει ο τύπος τρελαίνεται.Λέει ''Αυτό είναι όλη μέρα με το 7 σημαδιακό είναι να παίξω''.Πάει παίζει ότι έχει και δεν έχει στον ΕΦΤΑΡΗ.
Ε και βγήκε 7ος..The standards you let pass you by are the standards you accept
Comment
-
Η ξανθιά και ο παπαγάλος
Ήταν μια ξανθιά και στον δρόμο της είδε έναν παπαγάλο και σκεφτόταν τι να τον κάνει...
Έρχεται ένας αστυνόμος και την ρωτάει:
-Γιατί είστε εδώ όλη μέρα;
-Βρήκα αυτόν τον παπαγάλο και δεν ξέρω τι να τον κάνω. -Να τον πάτε στο ζωολογικό κήπο.
-Τέλεια ιδέα!
Την επόμενη μέρα ο αστυνόμος βλέπει παλι τον παπαγάλο με την ξανθιά.
- Κυρία μου, δεν σας είπα να τον πάτε στο ζωολογικό κήπο; - Στον κήπο τον πήγα χθες.
Σήμερα θα τον πάω σινεμά.ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ COPY-PASTE............. "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....... !!!!!!!"
Comment
-
Γέροντες Κρητικοί
Δύο γέροντες Κρητικοί κάθονται σε ένα καφενείο και συζητάνε.
- Μωρέ Σίφη, θυμάσαι κάτι χάπια που μας εδίνανε στο στρατό για να μην έχουμε όρεξη για γυναίκες;
- Ναι, μωρέ Μανωλιό...
- Ε, λοιπόν, θαρρώ πως αρχίζουνε και με πιάνουνε!ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ COPY-PASTE............. "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....... !!!!!!!"
Comment
-
Μια ξανθιά είναι στο μπαλκόνι...
Μια ξανθιά είναι στο μπαλκόνι και φωνάζει τον άνδρα της:
- Αγάπη μου, έλα αμέσως!
- Τί συμβαίνει καλή μου;
- Δες, δύο τύποι μόλις μας έκλεψαν το αυτοκίνητο!
- Πώπώ! Μήπως πρόλαβες να δεις ποιοί ήταν;
- Όχι... αλλά πήρα τον αριθμό του αυτοκινήτου!ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ COPY-PASTE............. "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....... !!!!!!!"
Comment
-
Ξανθιά στον ψυχίατρο
Πάει μια ξανθιά σε εναν ψυχίατρο:
-Γιατρέ, δεν ειμαι καλά τωρα τελευταία.
Και ο γιατρός την ρωτάει:
-Ποιο ειναι ακριβως το προβλημα;
-Να,τώρα τελευταία ακουω φωνές και δεν βλέπω κανέναν!
-Και πότε το παθαίνεις;
-Κάθε φορά που μιλάω στο τηλέφωνο...ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ COPY-PASTE............. "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....... !!!!!!!"
Comment
Comment