Announcement
Collapse
No announcement yet.
Το μέλλον της Ελλάδας (;;;)
Collapse
X
-
Η ΑΛΗΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Διαφθορά και μίζες καθιστούν το δημόσιο χρέος της Ελλάδας μη βιώσιμο.
Greek Statistics, εσκεμμένες παραποιήσεις στοιχείων, και ο μεγάλος κατήφορος της Ελληνικής Οικονομίας.
Μια άκρως αποκαλυπτική συζήτηση με πρωταγωνιστές τον πρώην Αντιπρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ κ.Νίκο Λογοθέτη, την κ,Ζωή Γεωργαντά καθηγήτρια του πανεπιστημίου Μακεδονίας και πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ, και τον κ.Γιώργο Βάμβουκα, καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
"Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός."
Comment
-
Αυτό πάλι με την Αμφίπολη;.....Αλήθεια ψέμματα δεν ξέρω, τι να πω.....
Τουλάχιστον ανακουφίζομαι που έχω πάρει τα παιδιά μου μακριά από την Ελλάδα.....
ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ!!!ΑΜΦΙΠΟΛΗ!!!Ο ΤΑΦΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!!Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΡΥΒΑΝ!!! | ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ AΠΟΡΡΗΤΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΥΓΕΙΑ
Comment
-
Originally posted by xainti View PostΑυτό πάλι με την Αμφίπολη;.....Αλήθεια ψέμματα δεν ξέρω, τι να πω.....
Τουλάχιστον ανακουφίζομαι που έχω πάρει τα παιδιά μου μακριά από την Ελλάδα.....
ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ!!!ΑΜΦΙΠΟΛΗ!!!Ο ΤΑΦΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!!Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΡΥΒΑΝ!!! | ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ AΠΟΡΡΗΤΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΥΓΕΙΑ“Nothing is forever”
Comment
-
Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ... ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΟΥΝ... - hellasforceΌταν η αδικία γίνεται νόμος, τότε η αντίσταση είναι καθήκον!!!
Comment
-
Originally posted by australian View Post
Σκέφτομαι με έχω πάρει σύνταξη έως το 2034 αν δεν έχω πάει αδιάβαστος από πίνα έως τότε.
Think before you driving@world.......
Comment
-
Οι Ευρωπαίοι ζητούν επιστροφή στο Μνημόνιο
Οι ελληνικές αρχές δεσμεύθηκαν να διασφαλίσουν τα απαραίτητα δημοσιονομικά πλεονάσματα και χρηματοδοτήσεις προκειμένου να εγγυηθούν τη βιωσιμότητα του χρέους σε ευθεία γραμμή με τους στόχους που συμφωνήθηκαν το Νοέμβριο του 2012 στη σχετική ανακοίνωση του Eurogroup.
Οι ελληνικές αρχές κατέστησαν σαφές ότι σκοπεύουν να ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα λαμβάνοντας υπ' όψιν τα σχέδια της ελληνικής κυβέρνησης. Σκοπεύουμε να κάνουμε την καλύτερη χρήση της υπάρχουσας ευελιξίας όπως αυτή έχει οικοδομηθεί στο παρόν πρόγραμμα. Οι ελληνικές αρχές εξέφρασαν την σταθερή τους δέσμευση να απέχουν από κάθε μονομερή δράση ή ενέργεια και θα εργαστούν σε στενή συμφωνία με τους Ευρωπαίους και διεθνείς εταίρους, ιδιαίτερα στον τομέα της φορολογικής πολιτικής, των ιδιωτικοποιήσεων, των μεταρρυθμίσεων της αγοράς εργασία, στον οικονομικό τομέα και στο συνταξιοδοτικό.
Κυβέρνηση: Οι Ευρωπαίοι ζητούν επιστροφή στο Μνημόνιο - Χάνουν το χρόνο τους"Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός."
Comment
Comment