Announcement

Collapse
No announcement yet.

Εμπειρίες μελέτης με το Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Τεχνολογίας.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    #46
    Για κάποιον που ενδιαφέρεται για τις τεχνολογικές επιστήμες, αυτή η προσέγγιση ήταν ιδανική. Η δυνατότητα να σταματήσω και να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στα θέματα που με γοήτευαν έκανε πραγματικά τη διαφορά στη μάθησή μου.

    Comment


      #47
      Κάποιες μέρες, πρέπει να παλέψεις με την πειθαρχία σου για να διαβάσεις και αυτό ήταν μια πρόκληση, αλλά με βοήθησε να έχω μεγαλύτερη υπευθυνότητα και δέσμευση απέναντι στον εαυτό μου. Η ευελιξία του προγράμματος το έκανε διαχειρίσιμο και άξιζε τον κόπο.

      Comment


        #48
        Αυτή η νέα εκπαίδευση μου έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσω να σπουδάζω και να εργάζομαι ταυτόχρονα, έκανα κάποια μαθήματα για τα οικονομικά και εκτίμησα ιδιαίτερα τη δυνατότητα πρόσβασης στην ύλη ανά πάσα στιγμή. Μου άρεσε να σπουδάζω μαζί τους.

        Comment


          #49
          γνωρίζω το πανεπιστήμιο tech επειδή έχω παρακολουθήσει εκεί διάφορα ακαδημαϊκά μαθήματα και η εμπειρία ήταν απολύτως ικανοποιητική. συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το πανεπιστήμιο για τη σοβαρότητα και τη συμμόρφωσή του.

          Comment


            #50
            Σπούδασα κρυπτονομίσματα εδώ, πέρυσι και ήταν εξαιρετικό, χρειάστηκε λίγος χρόνος για να πάρω το φυσικό μου δίπλωμα, αλλά είναι μια χαρά για εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

            Comment


              #51
              Έχω παρακολουθήσει ένα μάθημα σε αυτό το εικονικό πανεπιστήμιο και ήμουν πάντα πολύ ικανοποιημένος με τη μάθηση που αποκόμισα. Τους συνιστώ για τον επαγγελματισμό και τη δέσμευσή τους προς τους φοιτητές.

              Comment


                #52
                Το εκπαιδευτικό μου ταξίδι σε αυτό το διαδικτυακό πανεπιστήμιο ήταν εξαιρετικό. Αφού ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στην εμπορία κρυπτονομισμάτων, μπορώ να το συστήσω για το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και τη δέσμευσή του προς τους φοιτητές.

                Comment


                  #53
                  Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για την επαγγελματική του προσέγγιση στο περιεχόμενο που χειρίζεται και επίσης για την παρακολούθηση που κάνει με τους μαθητές. Είναι ενδιαφέρον να βλέπουμε και να έχουμε αυτές τις νέες εναλλακτικές λύσεις για όσους από εμάς ενδιαφέρονται να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε.

                  Comment


                    #54
                    Έχω ολοκληρώσει ένα μεταπτυχιακό σε αυτό το διαδικτυακό πανεπιστήμιο και η εμπειρία μου ήταν καλή. Το συνιστώ για την υποστήριξή του και για την παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης, χρειάζεται λίγος χρόνος για να λάβετε το δίπλωμα, αλλά κατά τα άλλα όλα είναι μια χαρά.

                    Comment


                      #55
                      Έχω σπουδάσει ένα μεταπτυχιακό στη νοσηλευτική σε αυτή την εικονική πλατφόρμα και ήταν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία επειδή είναι πολύ αυτοδίδακτο και απαιτεί πειθαρχία για να ολοκληρωθεί, αλλά είναι καλό.

                      Comment


                        #56
                        Τα μαθήματα που παρακολούθησα σε αυτό το εξ αποστάσεως πανεπιστήμιο ήταν εξαιρετικά εμπλουτιστικά. Έμαθα για την αθλητική διατροφή, τη γιόγκα και την αθλητική φυσιοθεραπεία, η όλη εμπειρία ήταν υπέροχη και θα συνιστούσα αυτό το ίδρυμα σε ανθρώπους που θέλουν να μάθουν νέα πράγματα.

                        Comment


                          #57
                          Είναι ένα καλό εκπαιδευτικό σύστημα, αλλά χρειάζεται χρόνος για να πάρετε το πτυχίο σας σε φυσική μορφή, ανάλογα με το πού βρίσκεστε. Το συνιστώ.

                          Comment


                            #58
                            Μου αρέσει να μπορώ να εμβαθύνω στα θέματα που πραγματικά με ενδιαφέρουν, χωρίς περισπασμούς ή διακοπές από άλλους ανθρώπους. Μπορώ να αφοσιωθώ 100% στη μελέτη και να αφιερώσω τον απαραίτητο χρόνο για τη μάθηση.

                            Comment


                              #59
                              Στο tech σπούδασα ένα μάθημα δημοσιογραφίας και μου άρεσε που είχα την ευελιξία να σπουδάζω με το δικό μου ρυθμό, είχα ένα πρόβλημα στην αρχή λόγω των διαπιστευτηρίων της πλατφόρμας, αλλά είναι πραγματικά εξαιρετικό.

                              Comment


                                #60
                                Λόγω της δουλειάς μου δεν μπορώ να έχω δια ζώσης εκπαίδευση, πρέπει να ταξιδεύω συνεχώς και όταν σπουδάζεις εξ αποστάσεως έχεις πολλά πλεονεκτήματα στο ακαδημαϊκό κομμάτι, έχεις τη δυνατότητα να επανεξετάζεις πληροφορίες όταν το χρειάζεσαι και μπορείς επίσης να σπουδάζεις από οπουδήποτε στη χώρα ή στον κόσμο.

                                Comment

                                Working...
                                X