Announcement

Collapse
No announcement yet.

Εμπειρίες μελέτης με το Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Τεχνολογίας.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    #61
    Έχω ανακαλύψει αρκετές πηγές για να μελετήσω με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να είναι άβολο στην αρχή επειδή δεν είστε συνηθισμένοι σε αυτό, αλλά στην εμπειρία μου από τη μάθηση ήταν σπουδαίο. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί τους.

    Comment


      #62
      Αν σκοπεύετε να σπουδάσετε εδώ, μπορώ να σας πω ότι η πρακτική άσκηση είναι πολύ πλήρης, ανάλογα με το πού βρίσκεστε. Μπορούν να βρουν το κατάλληλο μέρος για εσάς ή αν θέλετε να ψάξετε σε άλλο μέρος του κόσμου όπου έχετε συμφωνία, μπορούν να το κάνουν και αυτό.

      Comment


        #63
        Η ποιότητα των περιεχομένων είναι πολύ πλήρης, είναι καλά δομημένα και το καλύτερο από όλα είναι ότι μπορείτε να τα επανεξετάσετε όποτε χρειαστεί.

        Comment


          #64
          Συνιστώ αυτό το πανεπιστήμιο για την προσέγγισή του στα περιεχόμενα, είναι καλά δομημένα και επίσης τη δέσμευσή του προς τους φοιτητές δίνοντας προσοχή στο φοιτητικό σώμα.

          Comment


            #65
            Σπούδασα στο πανεπιστήμιο πριν από περίπου ένα χρόνο και βρίσκω τη μέθοδο πολύ χρήσιμη, μελετάτε και εμβαθύνετε στο περιεχόμενο ανάλογα με το ρυθμό μάθησής σας. Αυτό μου φαίνεται ότι είναι κάτι παραπάνω από καλό.

            Comment


              #66
              Σπούδασα ένα μεταπτυχιακό στην επικοινωνία και τη δημοσιογραφία εδώ και νομίζω ότι θα πρέπει να συμπληρώσουν καλύτερα την πλατφόρμα, αλλά η εκπαίδευσή τους είναι πολύ πλήρης για αυτόν τον τρόπο.

              Comment


                #67
                Εγκρίνω αυτό το πανεπιστήμιο λόγω της προσέγγισης και της προσοχής του στη λεπτομέρεια, είναι καλύτερο από την εκπαίδευση πρόσωπο με πρόσωπο.

                Comment


                  #68
                  Αν και η διαδικτυακή εμπειρία έχει τους περιορισμούς της, η ποιότητα των ενοτήτων μελέτης στο Tech. Είναι καλά δομημένες για μάθηση, καθώς και η ελευθερία να διαχειρίζομαι τον δικό μου χρόνο μελέτης ήταν αυτό που χρειαζόμουν εκείνη τη στιγμή.

                  Comment


                    #69
                    Η διαδικασία του να θέτω και να εκπληρώνω τους δικούς μου μαθησιακούς στόχους ήταν πολύ σημαντική για την προσωπική μου ζωή, μου δίδαξε υπευθυνότητα και πειθαρχία.

                    Comment


                      #70
                      Τα διαδικτυακά μαθήματα εδώ μου επέτρεψαν να πειραματιστώ με διαφορετικές μορφές μάθησης, από διαδραστικά βίντεο έως πρακτικά παραδείγματα. Αυτή η ποικιλία διατηρεί το ενδιαφέρον μου και με παρακινεί να συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο.

                      Comment


                        #71
                        Αν και δεν είναι το ίδιο με το να βρίσκεσαι σε μια τάξη, η ευελιξία να μελετώ με το δικό μου ρυθμό και η πρόσβαση σε εξαιρετικούς πόρους έκαναν την εμπειρία αρκετά υποφερτή.

                        Comment


                          #72
                          Κάθε ενότητα προσέφερε εφαρμόσιμες και τρέχουσες γνώσεις, αν και σε ορισμένες περιπτώσεις, η πρόσβαση σε πρόσθετη βοήθεια θα βελτίωνε την εμπειρία μου.

                          Comment


                            #73
                            Γεια σας, Η εμπειρία μου με την τεχνολογία ήταν εξαιρετική, διότι αν και αρχικά μου έλειψε η προσωπική επαφή, η ευκολία της μελέτης από το σπίτι και η ποιότητα των διαθέσιμων πόρων ήταν πολύ ικανοποιητική. Είχα περισσότερο χρόνο να περάσω με την οικογένειά μου και να συνεχίσω τις σπουδές μου, ήταν μια καλή εμπειρία.

                            Comment


                              #74
                              Διαπίστωσα ότι μπορώ να συνδεθώ με το περιεχόμενο με πολύ πιο ουσιαστικό τρόπο όταν μελετώ μόνη μου, και αυτό έχει ανταμείψει την επαγγελματική και εργασιακή μου ζωή.

                              Comment


                                #75
                                Η εμπειρία των σπουδών σε ένα αυτοκατευθυνόμενο διαδικτυακό πανεπιστήμιο με προετοίμασε καλύτερα για τον κόσμο της εργασίας. Έμαθα να είμαι προνοητικός και να αναζητώ λύσεις ανεξάρτητα. Αυτές οι δεξιότητες εκτιμώνται ιδιαίτερα στην τρέχουσα εργασία μου ως μηχανικός, όπου η αυτοδιαχείριση και οι δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων είναι ζωτικής σημασίας.

                                Comment

                                Working...
                                X