ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΦΥΓΩ,ΑΛΛΑ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ. ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ *ΠΕΡΙΜΕΝΕ* .ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.....ΕΗΟΥΜΕ ΚΑΙ 3 ΠΑΙΔΙΑ,ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Εργασια στην γερμανια
Collapse
X
-
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
Καλησπερα.Θελουμε να φυγουμε με την οικογενεια μου για Γερμανια.Ειμαι νοσηλευτρια και ο αντρας μου δουλευει στη τεχνικη υπηρεσια του ιδιου νοσοκομειου.Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε καποιον που δουλευει σε νοσοκομειο και μπορω να μαθω πληροφοριες.Απο ωραρια,μισθους και ο,τι χρειαζεται επιπλεον.Ξερω λιγα γερμανικα και μαθαινω τη γλωσσα με τον αντρα μου.Πως θα μπορουσα να κανω αιτηση?Υπαρχει γνωστος στη Βοννη,αλλα δεν ξερω πολλα απο περιοχες.Θελω κατι ησυχο,επειδη εχουμε και 1 παιδι.Θα παρακαλουσα για καθε πληροφορηση.Ευχαριστω.
Comment
-
Hallo zusammen. Πείτε μου σας παρακαλώ γνωρίσει κανείς την Zeitarbeit (εταιρία δανεισμού) Socco? Με πήρανε σήμερα τηλέφωνο για δουλειά, πήγα στα γραφεία τους και μίλησα με μια κυρία, μου πρότειναν μια δουλειά πλήρης απασχόλησης με 10,54 ευρώ/ώρα. Έχω πάρει αντίγραφο του συμβολαίου που θα κάνουμε (αν δεχτώ), αλλά ρε παιδία 5 σελίδες συμβόλαιο και κάτι λέξεις τι να πω... Θα μου πάρει 1 μήνα να το καταλάβω Σας παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος κάτι για την εταιρία να μου πει.making the wrong move at the right time
Comment
-
είναι μέλος της Εθνικής Ένωσης των εταιρειών προσωρινής απασχόλησης.. προχώρα είναι αξιόπιστες εταιρείες βλέπε και εδώ http://www.patriotaki.net/%CE%A4%CF%...331/#post29186
Comment
-
καλημερα - βοηθεια για οαεδ ????
καλημερα σε ολους εχω μια ερωτηση που αφορα τον ΟΑΕΔ
το δικο μου το ταμειο εχει τελειωσει εδω και 2 μηνες
τι χρειαζεται για να γραφτω στον ΟΑΕΔ γερμανιας ?
μια απλη βεβαιωση απο ΟΑΕΔ μονο ?αν ναι αυτο το χαρτι χρειαζεται πρωτα ΑPOSTILE και με μεταφραση ?
εχω διαβασει σχετικα θεματα στο forum αλλα αν δεν κανω λαθος ολα αφορουσαν τη μεταφορα του ταμειου (3 μηνες ) στη γερμανια
στη περιπτωση την δικια μου αρκει πρωτα η εγγραφη δτο δημαρχειο τησ πολης και μετα με την βεβαιωση στον ΟΑΕΔ ?
παω κοντα στην κολονια γλωσσα δεν ξερω (κραξτε με )
ποσο ευκολα ειναι να βρεθς δουλεια ετσι μεσω ΟΑΕΔ ?
βεβαια ψαχνουν και οι συγγενοις
φιλος πηγε φρανκφουρτη πρην 2 εβδομαδες δηλωθηκε ΟΑΕΔ και μετα απο 2 εβδομαδες του εδωσαν χαρτι με 5 δουλειες να κοιταξει
αυτα
καλημερα και παλι σε ολους
Comment
-
ευχαριστω για την απαντηση
ερωτηση
διαφερει σε κατι αν παιρνεις ταμειο η αν εισαι απλα ανεργος ?
δλδ τι εννοω ειτε ετσι ειτε αλλιως αυτοι στον γερμανικο οαεδ κανουν τα ιδια και στισ 2 περιπτωσεις ?
για το θεμα δουλειασ μιλαω
δλδ αυτα που εκαναν στον φιλο μου στη φρανκφουρτη ισχυουν και για μενα ?
θα με ειδοποιησουν αν βρουν κατι η ειναι σε διαφορετικη κατασταση ?
Comment
Comment