μιλου να σαι καλα....ευχαριστω και παλι...η ερωτηση μου ειναι η εξης...εγω την αιτηση για το κιντεργκελντ την εστειλα ταχυδρομικα στο φαμιλιενκασε που ανηκουμε.ηταν αρχες ιανουαριου.μεχρι τωρα δεν πηραμε απαντηση...τηλεφωνικα που πηρε μια φιλη ειπαν οτι κανουν περιπου 8 βδομαδες να απαντησουν..λετε καλυτερα να παω απο εκει???
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Εργασια στην γερμανια
Collapse
X
-
Originally posted by Θοδωρής View Postσυμφωνώ απόλυτα σε όλα! διαβάστε το μήνυμα με προσοχή και σύνεση
Οταν ερχεσαι εδω,μονον η Γλωσσα μας και τα Χρηματα, δεν επαρκουν!
Εαν ερχεσαι εδω με λαθος νοοτροποια και τα βρεισκεις ολα αρνητικα απο την Προσγειωση ακομη..εε τοοτε καθησε εκει κατω!
Τι να πω!!
Οταν ερχεσαι σε ..για εσενα..ξενη Χωρα πρπει να ελθεις με την απαραιτητη θεληση προσαρμοπγης..και οχι με την γνωστη ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΡΑΠΕΔΑΔΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΑ!!!
Διοτι τοοοτε χαθηκες!!
Comment
-
καλησπέρα και απο εμένα παιδιά..θα ηθελα να κάνω και εγώ την δικη μου ερώτηση....εχει φυγει ο συζηγος μου πριν 1 εβδομαδα περιπου για Μοναχο θα ηθελα να ρωτησω εγω αυτην την στιγμη εχω καρτα ανεργιας απο το 12/2006 οταν θα ανεβω με το καλο και εγω θα πρεπει να παρω καποιο χαρτι απο εδω?θα ισχυει εκει σαν καρτα?θα παρω καποιο επιδομα?ευχαριστω
Comment
-
ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΕΡΓΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΓΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ
Comment
-
Originally posted by chalife18100 View Postευχαριστω για οποιαδηποτε πληροφορια δωσατε?και εσυ vaso31μιν τρελαινεσαι,καναμε μια ερωτηση αν ξερουνε τα παιδια,γιατι και η google τισ μεταφρασεις τισ κανει πολυ μπερδεμενα.τελος παντων.σας ευχαριστω
ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΩΝ!
Comment
-
Φυσικός στην Ολλανδία...
Καλησπέρα,
έχω τελειώσει φυσικός και ενδιαφέρομαι να εργαστώ στη Ολλανδία.
Δυστυχώς, ολλανδικά δεν γνωρίζω πέρα από τα πολύ πολύ βασικά.Γνωρίζω Αγγλικά,έχω ακούσει ότι μιλάνε στην Ολλανδία σχεδόν όλοι Αγγλικά, αλλά να σε πάρουν χωρίς να μιλάς τη γλώσσα, υπάρχει περίπτωση?
Οποιαδήποτε βοήθεια ή πληροφορία θα είναι χρήσιμη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ΜάνοςΤα Πάντα όλα και τα Κοάλα τίποτα...
Comment
-
Φυσικός στην Αυστρία...
Καλησπέρα,
έχω τελειώσει φυσικός και ενδιαφέρομαι να εργαστώ στην Αυστρία.
Από γερμανικά έχω το Zertifikat, αλλά κάνω εντατικά μαθήματα για να ανέβω σε επίπεδο Zentrale Mittelstuffe Prufung.
Οποιαδήποτε βοήθεια ή πληροφορία θα είναι χρήσιμη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μάνος
Τα Πάντα όλα και τα Κοάλα τίποτα...
Comment
-
Originally posted by milu View PostΧαίρομαι πολύ που είστε καλά
επέτρεψε να “διορθώσω” μια πληροφορία για όσους διαβάζουν αυτό το ποστ. Όσο αναφορά τα διαβατήρια, εξαρτάτε σε πιο κρατίδιο της Γερμανίας θα πάτε και τη αίτησις θα ζητείστε στα δημόσια . Γιαυτό, καλό κακό, καλά είναι για όσους έχουν σκοπό να πάνε Γερμανία να υπάρχει το διαβατήριο.
Comment
Comment