hahhahahaahhahahah με εκανες και γελασα βραδιατικα!!!!! σε καλο να μας μπει Vag.!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Η ζωή στη Γερμανία ....
Collapse
X
-
Originally posted by thanasakisgsxr View PostΦιλε μου καλησπερα..μπορεις να μου πεις λιγο τις διαδικασιες αν ειναι ευκολο στην αλλαγη επαγγελματικου διπλωματος;αρχες ιανουαριου ανεβαινω πάνω και εγω..επιτελους....
Ότι άλλο θέλεις...
Comment
-
Originally posted by GEOPAZ View Postο cj georgio ειναι απο τα καλητερα παιδια...να σαι καλα για ολοι την βοηθεια που προσφερεις!!κ ολοι μας οταν ανεβουμε καλο θα ειναι να μην ξεχασουμε αυτο το φορουμ ειναι πολυτιμο για οσους κανουντο βημα κ χρειαζονται βοηθεια!!καλητυχη θαναση
Comment
-
Originally posted by Chris Pol View PostΈχω μια ερωτηση βρε παιδια (αχ μεχρι να παω ολο θα ρωταω...)
Ακουσα πως στην Γερμανια, αν αλλαξεις πολη σε καποιο χρονικο διαστημα, αλλαζεις και το διπλωμα οδηγησης (μιας και στο ειχε βγαλει ο δημος που πρωτογραφτηκες) αλλα και πινακιδες αυτοκινητου. Αν εγω τα φτιαξω αυτα στην Κολωνια ας πουμε, και βρω δουλεια στο Duesseldorf και μετακομισω εκει, θα πρεπει να τα ξαναβγαλω.??
Ισχυει κατι τετοιο.??
Και κατι αλλο πριν φερω το αυτοκινητο (audi) να το κανω ενα σερβις και χειμερινα εδω.?? Φανταζομαι θαναι πιο φτηνα (τουλαχιστον το σερβις) απο Γερμανια.
ευχαριστω
καλη δυναμη σε ολους...
Χρηστος
Ουτε το δίπλωμα το αλλάζεις.
Και ναί κάνε σερβις Ελλάδα και βάλε και χειμερινά λαστιχα ειναι πολυ ποιο φτηνα εκεί. Ενδεικτικά μόνο να σου πώ για Fiat Stilo ( οχι audi ) τακάκια μπρος πίσω και δισκόπλακες μπρος πίσω στην Ελλάδα 250 ευρώ στην Γερμανία η αντιπροσωπεί μου είπε 1370 ευρώ...μου πετάχτηκαν τα ματια εξω..τελικα τα εφτιαξα σε εναν πολυ καλο Ελληνα εδώ με 430 ευρώ...
Εδώ πανε με εργατοώρα δυστυχώς δεν το γλυτώνεις...Never interrupt your enemy when he is making a mistake.
Comment
-
Originally posted by Cj Georgio View PostΗ συνέχεια της ιστορίας του διπλώματος. Η Landratsamt μου έστειλε ενα χαρτί οτι μπορώ για 2 μήνες να Κυκλοφορώ με το δίπλωμα και να το παραδώσω. Πήγα σήμερα το παρέδωσα σε έναν ευγενεστατο κύριο του εξηγεισα τι έγινε με κοιτούσε με περίεργα και γελούσε για τα χάλια του συστήματος μας. Θα στείλει το δίπλωμα Ελλάδα. Θα του στείλουν ένα χαρτί με της παραβάσεις που έκανα. Οι παραβάσεις-πόντοι στην Γερμανία σβηνονται μετά από δύο χρόνια. Οι παραβάσεις που έκανα στην Ελλάδα θα μετατραπούν σε γερμανικές. Δλδ. Άλλοι νόμοι εκεί άλλοι εδώ. Μόλις πάρουν το χαρτί με της πληροφορίες απο Ελλάδα και δουν οτι οι πόντοι δεν είναι απο κλήση με αλκοόλ (το κυνηγάνε πολλοί εδώ στην Γερμανία) θα μου βγάλουν Γερμανικό δίπλωμα με όλα όσα έχω χωρίς να ξανά δώσω εξετάσεις. Της χαζομαρες της Ελλάδας δεν θα της διωρθωσει η Γερμανία. Απλά για 1-2 μήνες δεν έχω δίπλωμα και θα περιμένω να με στείλουν χαρτί από την Landratsamt. Ελπίζω να τελειώσουν όλα καλά. Τώρα σπίτι και εκμάθηση Γερμανικών....;)
Μιας και πέρασαν αρκετοί μήνες θα θέλαμε να μάθουμε την εξέλιξη του διπλώματοςThink before you driving@world.......
Comment
-
Γεια σας συμπατριώτες. Έχω έρθει πρόσφατα από Ελλάδα και θα πάω μεθαύριο στο Strassenverkehrsamt της πόλης για να δηλώσω το αυτοκίνητό μου και να πάρω γερμανικές πινακίδες.
Στο πιο κάτω Link του Γενικού Προξενείου Ντύσσελντορφ θα βρείτε πολύ χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την οριστική διαγραφή αυτοκινήτου λόγω εξαγωγής του στο εξωτερικό:
Οριστική διαγραφή αυτοκινήτου λόγω εξαγωγής του στο εξωτερικό - Μετοικεσία, Διπλώματα και άλλες υπηρεσίες σχετικά με αυτοκίνητα
και εδώ:
YME.gr
Ελπίζω να βοηθήσει …
Comment
-
Διάφορες πληροφορίες για την ταξινόμηση του αυτοκινήτου σας εδώ: Ταξινόμηση αυτοκινήτου: πρόταση της ΕΕ για απλοποίηση των διαδικασιώνΌταν η αδικία γίνεται νόμος, τότε η αντίσταση είναι καθήκον!!!
Comment
Comment