Πηγα και δουλεια δεν εκανα, διοτι δεν ειχε περασει 15ημερο απο οταν δηλωθηκαν και πρεπει να ξαναπαμε απο τον καινουριο χρονο. Ξεχασα να ρωτησω αν πρεπει ειναι μαζι και η γυναικα μου.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Η ζωή στη Γερμανία ....
Collapse
X
-
Η ελληνική κοινότητα Νυρεμβέργης κάνει μαθήματα γερμανικών κάθε Σάββατο.
Έχει τέσσερα τμήματα (παιδικό, μαθητές, ενήλικες, προχωρημένοι) που το μάθημα είναι με Έλληνα δάσκαλο.
Στα υπόλοιπα φροντηστήρια Γερμανικών (μπορεί να βρείς και δάσκαλο ή δασκάλα που να μιλά ελληνικά) αλλα όλοι μιλάνε γερμανικά
γιατι στην ίδια τάξη θα είσαστε 10-15 μαθητές απο διαφορετικές χώρες ο καθένας.
Τα βιβλία είναι κατανοητά και το μάθημα είναι σαν να είσαι στο "δημοτικό" δηλαδή εικόνες, πίνακες κτλ.
Comment
-
Παρέα-Μοναχο
Καλησπερα ειμαι εδω και 3 μηνες Μοναχο και δυστυχως οι μονες παρεες που εχω κανει ειναι με τα γερμανοπουλα απο την δουλεια οποτε συνηθως εχουμε διαφορετικα ωραρια και δεν μπορω να ευχαριστηθω μια μπυρα με παρεα ρε παιδακι μου .Αν ενδιαφερεται κανεις για μπυροκατασταση η καφε οποτε θα μας βολευει ας στειλει ενα μνμ.
Comment
-
εχει παει κανεις σε οδοντίατρο Στουτγάρδη ? αν εχει κανεις καποιον να συστήσει ας στείλει π.μ αλλιως θα κοιτάξω μεσα απο την προηγούμενη λιστα. Αν και εχω κακες εμπειρίες απο Έλληνες γιατρούς άλλης ειδικότητας στην Στουτγάρδη και δεν θελω να πηγαινω σε Ελληνες. Αλλα αν ξερει καποιος κανα καλό ας πει...Never interrupt your enemy when he is making a mistake.
Comment
-
Originally posted by Chrisgr View Postεχει παει κανεις σε οδοντίατρο Στουτγάρδη ? αν εχει κανεις καποιον να συστήσει ας στείλει π.μ αλλιως θα κοιτάξω μεσα απο την προηγούμενη λιστα....
σου το δινουν δωρεαν..
θα βρεις ολες τις ειδικοτητες με ονοματα /τηλ. / διευθυνσεις
Comment
-
Τώρα αυτό παίζει να είναι αλήθεια ή παραπληροφορηση;
Η βαυαρική αστυνομία προσφέρει δουλειά ακόμα και σε Ελληνες - Διδυμότειχο Forum
Comment
-
Μιλάω με έναν από Ελλάδα πριν μια βδομάδα και μου λέει έδειξε στης ειδήσεις Ελλάδα ότι η καθαρίστρια στην Γερμανία παίρνει 1700€ τον μήνα, κάτι το οποίο είναι ψέμα. Γενικά η παραπληροφορηση που έχουν οι ειδήσεις στην Ελλάδα επηρεάζουν εύκολα τον Έλληνα.
Τώρα αν αυτή η είδηση είναι αλήθεια λογικά με λίγο ψάξιμο στο ίντερνετ η κάποιος που μένει Μόναχο θα μπορεί να το επιβεβαιώσει.
Comment
-
Originally posted by Cj Georgio View PostΤώρα αυτό παίζει να είναι αλήθεια ή παραπληροφορηση;
Η βαυαρική αστυνομία προσφέρει δουλειά ακόμα και σε Ελληνες - Διδυμότειχο Forum
Comment
-
Originally posted by georget View PostΕχει και κατι καθαρίστριες στην Ελλάδα στο δημοσιο που παίρνουν 6000, αρα 1700 για εδώ καλά μου φαίνονται :D
Comment
Comment