Η BP Αγόρασε τα πετρέλαια σε μια περιοχή στην Ελλάδα έναντι 500.000.000 Dollars.
Απόσβεση μπορεί να γίνει μέσα σε 2 χρόνια και μετά όλα καθαρά στα χέρια τους.
Που είναι η ανάπτυξη? Αυτό είναι ξεπούλιμα της πατρίδας μας.
Αντί να τα διαχηριστή η Ελλάδα και να γίνει μια πλούσια χώρα τα δίνει αλλού.
Τα κανάλια ασχολούνται με άλλες μαλ...ίες και αυτά δεν τα δίχνουν.
τα μπερδευεις ισως??
Αγορασε την παραγωγη για 6 χρονια. Δεν δοθηκε η εκμεταλευση του κοιτασματος.
Αντι να τα δινει η εταιρεια που διαχειριζεται τα πετρελαια στην ΕΛΠΕ οπως γινοταν απο το 2009 ως σημερα, τα εδωσε εκει...τωρα καλη κακη συμφωνια δεν ξερω...θελει ψαξιμο
Οταν λες να τα διαχειριστει η ελλαδα στην ουσια αυτο εινια.
Τα βγαζει μια εταιρεια (ελληνικη αν δεν κανω λαθος ειναι) και μετα τα πουλας καπου....αυτο κανανε.
τα μπερδευεις ισως??
Αγορασε την παραγωγη για 6 χρονια. Δεν δοθηκε η εκμεταλευση του κοιτασματος.
Αντι να τα δινει η εταιρεια που διαχειριζεται τα πετρελαια στην ΕΛΠΕ οπως γινοταν απο το 2009 ως σημερα, τα εδωσε εκει...τωρα καλη κακη συμφωνια δεν ξερω...θελει ψαξιμο
Οταν λες να τα διαχειριστει η ελλαδα στην ουσια αυτο εινια.
Τα βγαζει μια εταιρεια (ελληνικη αν δεν κανω λαθος ειναι) και μετα τα πουλας καπου....αυτο κανανε.
Μακάρι να δουλέψουν Έλληνες στην επειχήρηση και να βοηθηθεί η Ελλάδα από αυτήν την δουλειά. Χώρες που έχουν εκμεταλευτή τους φυσικούς πόρους που έχουν έχουν τρομερή ανάπτυξη.
Καλησπερα και παλι.
Κολωνια πλεον, μονιμα, και οι αποριες χιλιαδες. Προσπαθω να λυνω τα προβληματα ενα ενα, γιατι σε πολλα δεν ημουν συνηθισμενος. (ποτε μου δεν θα συνηθισω οτι πρεπει να αγορασω καινουργια επιπλα κουζινας και ντουλαπες. Πραγματα αυτονοητα αλλου. Τελος παντων)
Σημερα εχω 2 πιο light ερωτησεις. :-)
α) Στην Ελλαδα οι ηθικες συνηθειες χρησης του διαδυκτιου ηταν διαφορετικες. Καποιοι μου εχουν πει πως εδω τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα. Τι μπορεις να δεις (youtube) , τι μπορεις να κατεβασεις (download), τι μπορεις να μοιραστεις. ΣΤην ΕΛλαδα μπορουσα να δω η να κατεβασω κειμενα που εψαχνα φιλοσοφιας, καπου καπου κανα τραγουδακι, κανενα demo κλπ. Εδω τι γινεται.? Θεωρεισαι παρανομος.?? Δεν θελω να επεκταθει η απαντηση στο ηθικο της μερος αλλα στο νομικο της.
β) Μου ειπαν (ισως ειναι ραδιο - αρβυλα) ότι μπορω να φερω τον αποκωδικοποιητη μου της Nova απο την Ελλαδα, να το πληρωνω στην Ελλαδα κανονικα, και να τον συνδεσω στην δορυφορικη συνδεση του διαμερισματος (εδω). Ξερετε αν γινεται, αν το εχουν κανει, αν το κανουν αλλοι.?? Και αν γινεται, εχει μηπως κανεις την γνωση του πως.?? Δεδομενου οτι δεν εχω αμεση προσβαση στο πιατο της οικοδομης, αλλα στο φισσακι στον τοιχο που λεει sattv. Δηλαδη μια γραμμη που ερχεται ηδη απο καποιον αποκωδικοποιητη.
Θα ηθελα να βλεπω τα ελληνικα καναλια, κυριως για ειδησεις, οσο σκουπιδια και αν ειναι αυτες.
γ) Να φερω και τη μηχανη μου εδω, η να την δωσω στην ΕΛλαδα οσο οσο και να παρω κατι μεταχειρισμενο απο εδω.??
Ευχαριστω....
σ.σ μου λειπει το φως. που τα κανει ολα να φαινονται αλλιως εκει κατω.... :-(
σιγουρα πρεπει να προσαρμοστεις σε καποια νεα δεδομενα στην γερμανια.
α) στο youtube θα παρατηρησεις πολλακις οτι καποια βιντεο δεν παιζουν λογω πνευματικων δικαιωματων. Συνηθως τα official videoclips πολλων τραγουδιων, ελληνικων και ξενων, αλλα παντα υπαρχει η λυση ανεβασμενων βιντεο απο αλλους χρηστες με εξισου καλη ποιοτητα.
Απο κει και περα, το downloading ταινιων, μουσικης και γενικα εργων που διακατεχονται απο πνευματικα δικαιωματα διωκεται ποινικα. Λεπτομερειες δεν ξερω να σου πω αλλα απο φιλους γερμανους και ελληνες που ειναι χρονια εδω μου ειπαν να το αποφυγω γιατι μπορει να βρεθω με κανενα προστιμο τρελο και ποινικες συνεπειες.
Κανονικα και στην ελλαδα ισχυει αυτο αλλα εκει ειναι ξεφραγκο αμπελι και δεν λεει κανεις ποτε τιποτα σχεδον.
Οσο αφορα κειμενα που λες κλπ, δεν νομιζω να εχεις θεμα. Απο την στιγμη που κατι δεν ειναι πειρατικο και μπορεις να το κατεβασεις νομιμα δεν εχεις καποιο θεμα.
β) αυτο με το Nova ισχυει απο οσο γνωριζω. Με λιγο ψαξιμο θα βρεις την απαντηση και εδω μεσα στο φορουμ (τροποι ζωης και αποριες, νομιζω). Αλλα απο οσο γνωριζω χρειαζεται πιατο και να το στρεψεις καταλληλα για να πιανει δορυφορο με τα ελληνικα καναλια. Βεβαια υπαρχει και η διαδικτυακη λυση για να βλεπεις, επι πληρωμη κυριως, τα ελληνικα καναλια με παρα πολυ καλη ποιοτητα.
γ)το να φερεις την μηχανη σου απο ελλαδα, φανταζομαι με καποια μεταφορικη, θα σου κοστισει 300-500 ευρω χοντρικα. το κοστος εκτελωνισμου και των λοιπων διαδικασιων δεν ειναι τοσο μεγαλο. οποτε μενει να σκεφτεις αν αξιζει να την φερεις, η να την πουλησεις και να βρεις κατι αλλο εδω. αυτο εξαρταται απο την μηχανη που εχεις και κατα ποσο θα δεις οτι σε συμφερει. Πολλες πληροφοριες, για αυτοκινητα κυριως, αλλα και γενικα για εκτελωνισμο και αλλαγη πινακιδων, θα βρεις στο topic: Αποριες για το αυτοκινητο.
Κανε γενικα ενα ψαξιμο στο φορουμ με λεξεις κλειδια και θα λυσεις πολλες (και απο τις μελλοντικες) αποριες σου.
εχω τον αδερφο μου εδω ο οποιος ειναι 3χρονια και ξερω πανω κατω τι παιζει..ασε η διαδρομη ειναι ωραια αρκει να την κανεις μερα και οχι βραδυ με χιονια καταιγιδες ομιχλες που δεν βλεπεις στα 5 μετρα και να μην εισαι μονος..αλλα κατα τα αλλα το απολαυσα..
Γεια σου φιλε,οσο αφορα την α)ερώτηση σου εχω ακουσει και εγω απο Γερμανους οτι αν σε <πιασουν> θα εχεις προβλημα αλλα δεν το νομιζω.Ετσι κι αλλοιως δεν νομιζω να κατεβαζεις απο γερμανικα σαιτ oder?
για την β) μολις προχθες μου απαντησανε απο καταστημα της φορθνετ οτι γινετε 100% αρκει να εχουν διευθυνση ελλαδας.Απλα χρειαζεσαι ενα πιατο(εγω θα φερω της νοβα) που να κοιταει στον hotbird 13.Εστειλα και email σε κοσμοτε αλλα δεν απαντησαν.
δεν ξερω αν σε βοηθησα καθολου
καλα να περνας
Γεια σου φιλε,οσο αφορα την α)ερώτηση σου εχω ακουσει και εγω απο Γερμανους οτι αν σε <πιασουν> θα εχεις προβλημα αλλα δεν το νομιζω.Ετσι κι αλλοιως δεν νομιζω να κατεβαζεις απο γερμανικα σαιτ oder?...
Αν αρχίσει να κατεβάζει είναι θέμα χρόνου να του έρθει το "κουστουμάκι" στο σπίτι. Ξεκινάει από λίγες εκατοντάδες ευρώ και φτάνει μέχρι πολλές χιλιάδες.
Καλησπερα,λεγωμαι Βιβη Κουρμπετλη κ ζω εδω στην Γερμανια ενα χρονο.
Θα ηθελα να μου πειτε για αυτες τις εταιρειες που μπορουν να σε βαλουν μεσα στο εργοστασιο της MERCEDES. Εχω δουλεψει στο ΕSSLINGEN για την MERCEDES 3 μηνες φυσικα στα'" μαυρα" γιατι ο εργοδοτης ηταν Ελληνας στο codrol κ 1 μηνα για την QSR αλλα το προβλημα ειναι η γλωσσα που δεν μιλαω καλα γερμανικα. Αν μπορειται στειλτε μου ονοματα κ διευθυνσης απο τις life firmes που αναφερεται στην Stuttgad.
Eyxaristw και μπραβο σας για την ενεργεια σας αυτη!!!!!
μενω περιοχη stuttgart και ενδιαφερομαι για δουλεια σε καποια leihfirma αλλα σε ενα μερος . Γερμανικα σε επιδεδο συννενοησης και προυπηρεσια σε backerie .
Για ανδρα μηπως γνωριζει καποιος δουλεια για γυψοσανιδες ; OXI ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Comment