Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η ζωή στη Γερμανία ....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

euxaristwwww!!

euxaristw polu... 8a to koitaksw k 8a enhmerwsw!! elpizw na voh8h8w giati to 8ema glwssa einai ... as ta na pane!!

Comment

Γ) Επικυρώσεις

Το τμήμα επικυρώσεων λειτουργεί από 18.10.2010 στην οδό Αρίωνος 10 - Μοναστηράκι, καθημερινά 9:00 - 13:00, τηλ. επικοινωνίας 210-3285755-59

α. Του γνησίου της υπογραφής των αρμοδίων οργάνων του Ελληνικού Κράτους επί εγγράφων ελληνικών δημοσίων υπηρεσιών του εσωτερικού και του εξωτερικού, σε περιπτώσεις μη εφαρμογής της Σύμβασης της Χάγης. Προς τούτο τηρείται ειδικό αρχείο με δείγματα υπογραφών.

β. Αντιγράφων από πρωτότυπα εγγράφων που έχουν εκδοθεί από ελληνικές δημόσιες υπηρεσίες του εσωτερικού και του εξωτερικού.

γ. Της υπογραφής Ελλήνων και ξένων υπηκόων επί παντός κειμένου στην ελληνική γλώσσα πλην πληρεξουσίων, εφόσον αυτοί υπογράφουν ενώπιον του αρμόδιου υπαλλήλου.

δ. Του γνησίου της υπογραφής των διαπιστευμένων υπαλλήλων όλων των ξένων διπλωματικών και προξενικών αρχών στην Ελλάδα επί των εγγράφων που εκδίδονται ή επικυρώνονται από αυτές. Προς τούτο τηρείται ενημερωμένο ειδικό αρχείο

Comment

Καλησπέρα και από εμένα,
        Ευτυχώς που όταν τους πήρα τηλέφωνο στο μεταφραστικό μου το είπαν ότι χρειάζεται αυτή η σφραγίδα αλλιώς θα πάθαινα και εγώ τα ίδια. Αυτό που είχε μεγάλη φασαρία ήταν το πτυχίο μου που έπρεπε να το στείλω από τη Ζάκυνθο στη περιφέρεια Πειραιά γιατί ήμουν ΤΕΙ Πειραιά να μου βάλουν σφραγίδα της Χάγης να μου το στείλουν πίσω και μαζί με ότι άλλο είχα να τα στείλω μεταφραστικό.
        Το κάθε έγγραφο πρέπει να παίρνει τη σφραγίδα της Χάγης από την περιφέρεια που εκδόθηκε.
        Το ποιο τρελό ήταν ότι στη περιφέρεια Πειραιά για να μου βάλουν τη σφραγίδα τσεκάρισαν πρώτα αν οι υπογράφοντες όπως πρόεδρος ΤΕΙ και τμήματος σχολής είναι ενέργεια υπάλληλοι. Ευτυχώς για καλή μου τύχη ήταν ακόμα γιατί αλλιώς έπρεπε να επικοινωνήσω με τη σχολή να μου δώσουν καινούριο πιστοποιητικό αποφοίτησης να το στείλω περιφέρεια Πειραιά να το στείλω μετά στο μεταφραστικό και όλα αυτά με κουριερ από τη Ζάκυνθο. Μεγάλο κόστος πολύ φασαρία και άγχος μέχρι να μου έρθουν όλα στα χέρια μυ πίσω.

Comment

Symferei tin gynaika m na gennisei germania?

ithela na rotiso an kapios gnorisei i kapoia kopela p exei gennisei stin germania na m pei an symferei tin gynaika na gennisei germania(se liges meres metanasteyo egw) to rwtaw auto gt den tha exei ergastei ekei enw edw ergazetai akoma(ston 6 mina eimaste..) apla epidi kopike to epidoma toketou k akouse pos tha kopei k to 6mino tou oaed meta tin genna,ithela na xerw an gennisei ekei ti xrimata tha dikaioute

Comment

Παιδιά καλησπέρα και πάλι από εμένα,
            Κάνω στις τελικές μου ετοιμασίες και μου πέρασε και αυτό από το μυαλό να ρωτήσω.
            Στη γερμάνια στις δημόσιες υπηρεσίες ή ακόμα και σε περιπτώσεις ιδιωτών , σου ζητούν φωτογραφίες στα χαρτιά που κανείς; οτιδήποτε μπορεί να είναι αυτό? Αν ναι φαντάζομαι έγχρωμες μικρές?
            Ρωτώ για να βγάλω μερικές από εδώ να τις έχω μαζί με χαρτιά μου για να μην πελαγώνω αν μου ζητήσουν κάπου και ψάχνομαι εκείνοι τη στιγμή.

Comment

Originally posted by vagelis76 View Post
              Παιδιά καλησπέρα και πάλι από εμένα,
              Κάνω στις τελικές μου ετοιμασίες και μου πέρασε και αυτό από το μυαλό να ρωτήσω.
              Στη γερμάνια στις δημόσιες υπηρεσίες ή ακόμα και σε περιπτώσεις ιδιωτών , σου ζητούν φωτογραφίες στα χαρτιά που κανείς; οτιδήποτε μπορεί να είναι αυτό? Αν ναι φαντάζομαι έγχρωμες μικρές?
              Ρωτώ για να βγάλω μερικές από εδώ να τις έχω μαζί με χαρτιά μου για να μην πελαγώνω αν μου ζητήσουν κάπου και ψάχνομαι εκείνοι τη στιγμή.
              Εχουν self-service φωτογραφεία στα δημαρχεία οπως αυτα στα αεροδρόμια και δεν θα έχεις πρόβλημα..

Αμα βγαλεις ομως μερικές να τις κρατάς είναι κοπος ή μεγάλο έξοδο?

Comment

Jonas σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, θα πάω και θα βγάλω μερικές από εδώ αφού είναι και ποιο ακριβές εκεί , δεν μου είναι βάρος να τις βάλω μαζί με τα χαρτιά μου να βρίσκονται.

Comment

Η Γνώμη μου είναι να της βγάλεις σε επαγγελματία φωτογράφο οι οποίες θα είναι βιομετρικές “Βiometrisch“ δλδ. για διαβατήρια κλπ. Θα της ζητήσης και σε ψηφιακή μορφή της οποίες θα προσθέσεις / προσαρμόζεις στο βιογραφικό σημείωμα. Τα πιο πολλά βιογραφικά, η μάλλον όλα, εδώ τα θέλουν / προτιμούν μέσο E-Mail. Εκτός την συστατική επιστολή δίνουν και μεγάλη έμφαση στη συνοδευτική επιστολή και γενικώς σε όλη την “εμφάνιση”. Γιαυτό καλά θα ήταν μια επαγγελματική φωτογραφία. Εδώ θα βρεις παραδείγματα, συνοδευτική / βιογραφικό, ανά επαγγελματικό κλάδο στα Γερμανικά.

Comment

Μια καλοφτιαγμένη φωτογραφία τονίζει στο θεατή τη σημασία των θέσεων εργασίας για τους αιτούντες.
                    Yποβάλλει επαγγελματισμό, τον οποίο είστε πρόθυμοι να προσφέρεται και στη δουλειά.

Η εικόνα μεταφέρει στην καλύτερη περίπτωση τον παράγοντα συμπάθειας.
                    Ωστόσο δεν έχει σημασία, αν είναι ιδιαίτερα όμορφη ή καλλιτεχνική, αλλά να απαντήσει στην ερώτηση:
                    «Πώς εκπροσωπεί τον εαυτό του« και εν συνέχεια «Πώς θα εκπροσωπεί την εταιρεία«.

Εδώ και άλλα παραδείγματα, συνοδευτική / βιογραφικό, ανά επαγγελματικό κλάδο στα Γερμανικά.

Comment

Σε ευχαριστώ milu, η παρέμβαση σου εμβάθυνε ακόμα περισσότερο σε αυτό που ρώτησα να είσαι καλά.

Comment

Ευχαριστώ για όλα!!!

Καλησπέρα σε όλους ,
                        Αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα που σας γράφω από σπίτι μου, αυτή τη στιγμή πακετάρω τον υπολογιστή μου και τον βάζω στο ντουλάπι. Πριν τραβήξω τη πρίζα από το ρεύμα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και ιδιαίτερα σε κάποια άτομα που δεν με άφησαν ούτε μια στιγμή me απορία τόσο καιρό που είμαι στο φόρουμ. Έμαθα και ενημερώθηκα για πολλά ώστε να είμαι πιο έτοιμος πιο προσγειωμένος και πιο οργανωμένος για το μεγάλο βήμα που θέλουμε να κάνουμε πολλοί από εδώ. Ευχαριστώ και πάλι και τώρα ποια θα τα πούμε πρώτα ο θεός από το Düsseldorf , μερικές δουλειές αύριο και μεθαύριο από Αθήνα και Παρασκευή πετώ, γεια σας! .

Comment

Καλο ταξιδι!!!!!!!Ευχομαι ολα να ειναι ευκολα για σενα στο νεο σου ξεκινημα και να γινουν οπως τα εχεις ονειρευτει!!!!!

Comment

Originally posted by vagelis76 View Post
                            Καλησπέρα σε όλους ,
                            Αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα που σας γράφω από σπίτι μου, αυτή τη στιγμή πακετάρω τον υπολογιστή μου................
                            Good luck!!!

Comment

Καλη τυχη!!Ευχομαι οτι καλυτερο!!

Comment

Καλη αρχη στην νεα σου ζωη !!!!

Σου ευχομαι τα καλυτερα !!!
                                Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι’ αυτόν που θα προσπαθήσει !!!
                                Μέγας Αλέξανδρος, 356-323 π.Χ.,

Comment

Working...
                                X