Βαγγέλη στο καλό παλικάρι, μου καλή τύχη να έχεις, και περιμένουμε σύντομα νέα σου....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Η ζωή στη Γερμανία ....
Collapse
X
-
Έλα τώρα, Duesseldorf θα μας έρθεις? Πως μου ξέφυγε!? Μην μασάς καθόλου εκεί, έχεις πέσει σε φωλιά γεμάτη από Έλληνες!
Ιδίως στο Duesseldorf-Bilk είναι σχεδόν όλα τα “γωνιακά” (εστιατόρια / μπαράκια) σε ελληνικά χέρια. Εκεί κρατούν αλληλεπιδραστικά αναμεταξύ τους και ζωντανά τα έθιμα και της παραδόσεις. Ούτε η μπουγάτσα θα λείπει..
Στην ταβέρνα PEGASOS; Düsseldorf, Kirchfeldstr. 50. κάθε τελευταία πέμπτη του μήνα, οργανώνουν ανοικτές συνεδριάσεις τα μέλη του “Deutsch-Griechische Gesellschaft Düsseldorf e.V.” ... πέρνα για κανένα φραπέ από `κει... δεν θα άλλα... τελειώνοντας... έτοιμα `σου σωματικα και ψυχολογικα για το καρναβάλι που μας έρχεται...
Gute Reise.
Comment
-
καινουρια ζωη με μια βαλιτσα!!!!
την τριτη πεταω με τον αντρα μου για ΝΤΙΣΕΛΤΟΦ...!!!!Θελω να ευχαριστησω το φορουμ γιατι με κατατοπισε αρκετα, αν και δεν ειμαι ενεργο μελος,με τις πληροφοριες που μου προσεφερε.....Αφηνω ενα παιδι πισω......με ποναει....αλλα ειναι για το καλο του.....λιγοι μηνες ειναι θα περασουν.....ολα καλα θα πανε,καλυτερα απο εδω σιγουρα!!!!!!ελπιζω η ελλαδα να βρει τον δρομο της...αργα η γρηγορα....προτου την εγκαταλειψουν τελειως.....τα παιδια της!!!!Σημερα χαιρετησα συγγενεις και φιλους.....δακρυσαν που φευγουμε.......εγω παλι οχι.....(αναισθητη δεν ειμαι).Ειμαι χαρουμενη.....γιατι....φευγω.....παω σε μια χωρα....αγνωστη για μενα....με μια βαλιτσα στο χερι......φευγω γεματη ονειρα ομως......ελπιδα...!!!ονειρα και ελπιδα που μου τα στερησε η πατριδα......Η ξενιτεια ειναι βαρια ομως.....η μηπως οχι πλεον?θα σας στελνω νεα μου.......καλη τυχη σε ολους!!!!!!
Comment
-
Καλή τύχη vivian στη νέα σου ζωή. Έχεις δίκιο, η ξενιτιά είναι βαριά, αλλά πιο βαριά είναι πλέον η ζωή εδώ στην Ελλάδα, με τους εκβιασμούς της Τρόικα. Αυτή τη στιγμή ακούω πάλι ειδήσεις, θέλουν να μας εξοντώσουν, να μας εκβιάσουν, να μας φοβήσουν,να μας αφανίσουν; Τι;;;;
Παρηγορήσου ότι σε λίγο καιρό θα είσαι σε θέση να προσφέρεις στο παιδί σου αυτά που δεν μπορείς σήμερα. Καλό ταξίδι και καλή νέα αρχή!
Comment
-
Originally posted by vivian View PostΕιμαι χαρουμενη.....γιατι....φευγω.....παω σε μια χωρα....αγνωστη για μενα....με μια βαλιτσα στο χερι......φευγω γεματη ονειρα ομως......ελπιδα...!!!ονειρα και ελπιδα που μου τα στερησε η πατριδα......Η ξενιτεια ειναι βαρια ομως.....η μηπως οχι πλεον?θα σας στελνω νεα μου.......καλη τυχη σε ολους!!!!!!
Να μην ξεχάσεις ποτέ μα ποτέ και ότι και αν συμβεί και οτι και αν ακούσεις, τα ονειρά σου!Την αλήθεια την ξέρουμε πάντα μέσα μας όλοι..
Comment
Comment