συγνώμη οτιδήποτε έγραφο χρειάζετε την σφραγίδα τςη χάγης?? η δεν χρειάζετε???
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Η ζωή στη Γερμανία ....
Collapse
X
-
Originally posted by matina View PostΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΟΙΚΙΑΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΗ, ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΑΠΩΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ 2 ΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΔΗ
Και εμείς στο ψάξιμο είμαστε..
Comment
-
καλα οτι να ειναι λενε μεταφορικη εταιρια μου ζητησε 1900 ευρω για το μισο σπιτι (για γερμανια )και λεω οτι να ναι γιατι φιλος εστειλε τα διπλα πραγματα σχεδον στην ιδια αποσταση με 1000 ευρω
το εχουμε αυτο οι ελληνες θελουμε να κονομησουμε με τη μια δεν σκεφτεται οτι σε μια οικονομικη τιμη που θα κανει εγω θα τον πρωτεινω και σε αλλον κτλ
θελει να βγαλει ενα χιλιαρικο + σε μια βδομαδα πηγαινε ελα
αστα ρε μαστορα θα παρω αλλα απο εκει .........................
Comment
-
Περίπου 8.900 Έλληνες μετανάστευσαν στη Γερμανία μόνο κατά το πρώτο εξάμηνο 2011
Για χιλιάδες Έλληνες η μετανάστευση αποτελεί πλέον τη μοναδική επιλογή.
Περίπου 8.900 Έλληνες - σχεδόν διπλάσιος αριθμός από ότι πριν από την κρίση - μετανάστευσαν στη Γερμανία μόνο κατά το πρώτο εξάμηνο του περασμένου έτους.
Έρχονται με την προσδοκία να βρουν δουλειά στην ισχυρότερη οικονομία της ευρωζώνης,
ελπίζοντας σε βοήθεια από τους χιλιάδες Έλληνες της Γερμανίας στα πρώτα τους βήματα.
Διαβάστε περισσότερα, πηγή:
Έλληνες μετανάστες στο Βερολίνο | Κοινωνία & Πολιτισμός | DW.DE | 29.02.2012
[youtube]ko21gV7TA1k[/youtube]
Comment
-
Originally posted by Mits View PostΕυχαριστω για την απαντηση σου φιλε,αλλα να σε πληροφορησω οτι εχουμε διαφορετικο διπλωμα εμεις οι 2.Δεν διαφωνω σ αυτο που ειπες οτι ειμαστε στην ιδια κοινοτητα αλλα θελω να μου πεις σε τι ειναι χρησιμο ενα ΤUV και ειδικα οταν προκειται για διπλωμα χειριστη μηχανηματων.Ποια ειναι η δουλεια του?Βγαζω καποια καρτα απο εκει?Γιατι για ηλεκτρονικο ταχογραφο δεν νομιζω,αν και δεν ξερω πως εχουν τα πραματα εκει.
Απ οτι βλεπω εισαι και διπλα στην Φρανκφουρτη.
Απ'ότι ξέρω πρέπει να γίνει μετάφραση.. ''λος πρεσβίος΄΄ και έτσι...
αν έχεις μάθει κάτι νεότερο για το τι χρειάζεται ή κάποιο άλλο μέλος για να τη κάνουμε προς τα κει.
Γερμανικά δε γνωρίζω..... αγγλικά πολύ καλά όμως.. μετράνε ??
Διότι η δουλειά μου δε χρειάζεται και πολύ καλά να ξέρεις ... νομίζω !I've got the IELLTS/ Incredible Excitable Lessons to live and To Survive in Greece
Comment
-
Originally posted by scorpios75 View Postπω πω 30 ευρω μου ειπε το κάθε έγγραφο θέλεις για την πιστοποίηση με σφραγίδας χάγης!!! είναι αλήθεια για όλη την ελλάδα?
ισχύει για ευρωπαική ένωση??? έλεος τους κλέφτες αχααχαχ
Comment
-
Originally posted by scorpios75 View PostΚαλημέρα και ευχαριστούμε ειλικρινά για όλη την πολύτιμη βοήθεια που μας δίνεται.. ξέρουμε πχ ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης πόσο κοστίζει στο μόναχο από ορκωτό ή αν πάμε στο προξενείο... φαντάζομαι στο προξενείο το ελληνικό θα γίνονται μεταφράσεις.. εδώ στην πόλη που βρίσκομαι για το συγκεκριμένο έγγραφο μου ζήτησαν 30 ευρώ...
Comment
Comment