Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η ζωή στη Γερμανία ....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

συγνώμη οτιδήποτε έγραφο χρειάζετε την σφραγίδα τςη χάγης?? η δεν χρειάζετε???

Comment

christine

Originally posted by scorpios75 View Post
      συγνώμη οτιδήποτε έγραφο χρειάζετε την σφραγίδα τςη χάγης?? η δεν χρειάζετε???
      Οποιοδήποτε ελληνικό κρατικό έγγραφο, που φέρει την στρογγυλή σφραγίδα του κρατους.

Comment

Originally posted by christine View Post
        Οποιοδήποτε ελληνικό κρατικό έγγραφο, που φέρει την στρογγυλή σφραγίδα του κρατους.
        Ευχαριστώ πολύ Chistine!!

Comment

πω πω 30 ευρω μου ειπε το κάθε έγγραφο θέλεις για την πιστοποίηση με σφραγίδας χάγης!!! είναι αλήθεια για όλη την ελλάδα?

ισχύει για ευρωπαική ένωση??? έλεος τους κλέφτες αχααχαχ

Comment

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΝΝΟΒΕΡΟ? ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΡΕΛΟ ΠΟΣΟ......ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ....

Comment

Anneta,
              Tσέκαρε αυτό το link Μεταφορές μετακομίσεις Clicknmove

Comment

ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΟΙΚΙΑΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΗ, ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΑΠΩΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ 2 ΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΔΗ

Comment

Originally posted by matina View Post
                  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΟΙΚΙΑΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΗ, ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΑΠΩΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ 2 ΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΔΗ
                  Ειναι σοβαρό προβλημα..Το ξέρω..
                  Και εμείς στο ψάξιμο είμαστε..

Comment

καλα οτι να ειναι λενε μεταφορικη εταιρια μου ζητησε 1900 ευρω για το μισο σπιτι (για γερμανια )και λεω οτι να ναι γιατι φιλος εστειλε τα διπλα πραγματα σχεδον στην ιδια αποσταση με 1000 ευρω
                    το εχουμε αυτο οι ελληνες θελουμε να κονομησουμε με τη μια δεν σκεφτεται οτι σε μια οικονομικη τιμη που θα κανει εγω θα τον πρωτεινω και σε αλλον κτλ
                    θελει να βγαλει ενα χιλιαρικο + σε μια βδομαδα πηγαινε ελα
                    αστα ρε μαστορα θα παρω αλλα απο εκει .........................

Comment

σχολες για διπλωμα σην γερμανια

HALLO,
                      υπαρχουν σχολες για ελληνες μεταναστες στην γερμανια ( στο DONAUWORTH) για διπλωμα επαγγελματος . Δηλαδη να πηγαινουμε στην σχολη στην γερμανια για να βγαλουμε διπλωμα επαγγελματος , ομως για εμας που ηρθαμε απο την ελλαδα ?

Comment

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
                        ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Comment

Περίπου 8.900 Έλληνες μετανάστευσαν στη Γερμανία μόνο κατά το πρώτο εξάμηνο 2011

Για χιλιάδες Έλληνες η μετανάστευση αποτελεί πλέον τη μοναδική επιλογή.
                          Περίπου 8.900 Έλληνες - σχεδόν διπλάσιος αριθμός από ότι πριν από την κρίση - μετανάστευσαν στη Γερμανία μόνο κατά το πρώτο εξάμηνο του περασμένου έτους.
                          Έρχονται με την προσδοκία να βρουν δουλειά στην ισχυρότερη οικονομία της ευρωζώνης,
                          ελπίζοντας σε βοήθεια από τους χιλιάδες Έλληνες της Γερμανίας στα πρώτα τους βήματα.

Διαβάστε περισσότερα, πηγή:

Έλληνες μετανάστες στο Βερολίνο | Κοινωνία & Πολιτισμός | DW.DE | 29.02.2012

[youtube]ko21gV7TA1k[/youtube]

Comment

Originally posted by Mits View Post
                            Ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε,αλλα να σε πληροφορησω οτι εχουμε διαφορετικο διπλωμα εμεις οι 2.Δεν διαφωνω σ αυτο που ειπες οτι ειμαστε στην ιδια κοινοτητα αλλα θελω να μου πεις σε τι ειναι χρησιμο ενα ΤUV και ειδικα οταν προκειται για διπλωμα χειριστη μηχανηματων.Ποια ειναι η δουλεια του?Βγαζω καποια καρτα απο εκει?Γιατι για ηλεκτρονικο ταχογραφο δεν νομιζω,αν και δεν ξερω πως εχουν τα πραματα εκει.
                            Απ οτι βλεπω εισαι και διπλα στην Φρανκφουρτη.
                            Το ίδιο δίπλωμα έχω και εγώ συνάδελφε υποψήφιε μετανάστη....
                            Απ'ότι ξέρω πρέπει να γίνει μετάφραση.. ''λος πρεσβίος΄΄ και έτσι...
                            αν έχεις μάθει κάτι νεότερο για το τι χρειάζεται ή κάποιο άλλο μέλος για να τη κάνουμε προς τα κει.
                            Γερμανικά δε γνωρίζω..... αγγλικά πολύ καλά όμως.. μετράνε ??
                            Διότι η δουλειά μου δε χρειάζεται και πολύ καλά να ξέρεις ... νομίζω !
                            I've got the IELLTS/ Incredible Excitable Lessons to live and To Survive in Greece

Comment

πω πω 30 ευρω μου ειπε το κάθε έγγραφο θέλεις για την πιστοποίηση με σφραγίδας χάγης!!! είναι αλήθεια για όλη την ελλάδα?

ισχύει για ευρωπαική ένωση??? έλεος τους κλέφτες αχααχαχ
                              Καλημέρα και ευχαριστούμε ειλικρινά για όλη την πολύτιμη βοήθεια που μας δίνεται.. ξέρουμε πχ ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης πόσο κοστίζει στο μόναχο από ορκωτό ή αν πάμε στο προξενείο... φαντάζομαι στο προξενείο το ελληνικό θα γίνονται μεταφράσεις.. εδώ στην πόλη που βρίσκομαι για το συγκεκριμένο έγγραφο μου ζήτησαν 30 ευρώ...

Comment

Καλημέρα και ευχαριστούμε ειλικρινά για όλη την πολύτιμη βοήθεια που μας δίνεται.. ξέρουμε πχ ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης πόσο κοστίζει στο μόναχο από ορκωτό ή αν πάμε στο προξενείο... φαντάζομαι στο προξενείο το ελληνικό θα γίνονται μεταφράσεις.. εδώ στην πόλη που βρίσκομαι για το συγκεκριμένο έγγραφο μου ζήτησαν 30 ευρώ...
                                κανε τις μεταφράσεις εδώ Μεταφραστική Υπηρεσία

Comment

Working...
                                X