Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η ζωή στη Γερμανία ....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ωραία λοιπόν... turms... μην κουράζεσαι.. κλπ...

§ 5 FreizgG / ΕΕ -> η γυναίκα του δεν είναι πολίτις της ΕΕ

Λόγοι απέλασης κατά τον § 7 FreizgG / ΕΕ --> μεταξύ άλλων και η αδικαιολόγητη ή υπερβολική παραλαβή, κοινωνικής πρόνοιας

Και εδώ τώρα zita38 σας κοροϊδέψανε... δεν ήταν απαραίτητο να υπογράψετε κάτι, ούτε να σας απειλούν με απέλαση, απλά, όπως λες, κάνατε την αίτηση και όχι κάτι άλλο!? Δλδ. δεν έχετε λάβει μέχρι στιγμής κανένα χρήμα!?

Αλλά, μην ψάχνεις εδώ το μόνο αδίκημα, είτε έτσι είτε αλλιώς, όπως ανάφερα το HARTZ IV έχει κοπή...

Αυτό, το οποίο είναι σχεδόν εγκληματικό, είναι που σας είπαν ότι δεν μπορούν να σας βρουν εργασία.. ψάξε εδώ το δίκαιο σας...

Comment

milou h gunaika mou einai ellinida apo ellines goneis kai me eliniko diavatirio ,exei genhthei sthn amerikh alla efuge apo ekei 2 xronon mipos gia auto ton logo egine auto to mperdema? mia upothesh kano.
      epishs to mono pou perno einai to epidoma paidion TIPOTA allo.
      sas euxaristo gia to endiaferon sas olous.

Comment

sorry για το ασχετο, αλλα αλλο ειναι το arbeitsagentur και αλλο τo jobcenter?

Comment

Στουτγγαρδη

υπαρχει κανενας στο φορουμ που ζει ή εζησε Στουτγγαρδη?
          επειδη ενδεχεται να καταληξουμε εκει τελικα θα ηθελα καποιες πληροφοριες του στυλ , που ειναι καλα να δουμε για διαμονη , ποιες περιοχες ειναι απαγορευτικες κλπ...
          ή οποιαδηποτε αλλη πληροφορια....

Comment

Originally posted by jkostop View Post
            Θα ήταν χρήσιμο αν μπορούσε καποιος να παραθέσει και τα αντίστοιχα έξοδα της Γερμανίας. Δηλ. πόσο κοστίζει ένα φθηνό ενοίκιο για άγαμο (δηλ. γκαρσονιέρα, γιατί με 300€ στην Αθήνα μόνο γκαρσονιέρα), πόσο οι ΔΕΚΟ κλπ
            εγω παντως που την εψαξα λιγο για την περιοχη που με ενδιαφερει το ντορτμουντ ειδα σπιτια 70 με 80 τετραγωνικα απο 380 εως 450 ευρω ζεστο...

Comment

Originally posted by The_Ghost View Post
              Ο "τελευταίος" δηλαδή παίρνει 1.671,88 ευρώ τον μήνα; Καθαρά ή μεικτά;
              Ta xrimata pou anaferonte stous pinakes einai ta meikta xrimata kai oxi ta kathara. Kapoios pou lambanei meikta 1671.88 kathara tha pernei konta sta 1250-1300 euro.

Gehaltsrechner und Brutto Netto Rechner Gehalt bei nettolohn.de!

Ta eksoda gia enoiko eksartonte panta apo tin perioxi kai tin katastasi tou spitiou pou tha noikiaseis.(vlepe antistoixo thema) Reuma analoga tin etairia kai paketo an dialekseis. Yparxoun polles epiloges. Einai oi dimotikes etairies kai yparxoun kai megales etairies apo ola ta kratidia (px e-on). (nero, thermansi, skoupidia kai dimotika teli sinithos einai mesa sto enoikio "nebenkosten").

To idio isxuei kai gia tilefono internet ktl yparxoun paketa apo 20 euro to mina. Apo ekei kai pera an thes sindesi kinito, kalodiaki tileorasi ktl to kostos anevenei. Sinithos gia ola auta einai 60 euro.

Kathimerini zoi (super market) poli pio ftina eos kai 50% apo ellada. Einai apisteuto auto to pragma kai den katalaveno giati ta idia proionta stin xora mas exoun diplasia timi.

Ena meso kostos gia mia karta siginonias einai 60 euro to mina. Pragmatika oi siginonies einai aristes kai den xreiazete allo metaforiko meso toulaxiston stin arxi.
              It’s simple. When someone does something nice for you, you pay it forward and do an act of kindness for someone else.

Comment

kosofos

Comment

Ποσοστό του συνολικού πληθυσμού των Ελλήνων στη Γερμανία

Comment

καλησπέρα θα είμαι σύντομα στην stuttgart με την οικογένεια μου και ψάχνω για παιδιατρο ελληνα ξέρει κανένας?

Comment

καλησπερα σε ολους και σε ολες, σημερα εβαλα ιντερνετ στο κινητο, εχω κανει ανμελντεν στην στουτγαρδη... ΑΛΛΑ!! Πουθενα ουτε στην τραπεζα ουτε στον οαεδ ουτε στην τραπεζα ρωτησαν, αυριο θα παω για αλλαγη και οτι χρειαστει, στην τραπεζα ειπαν οτι αν χρειαστει να επικοινονησω τηλεφωνικος μαζι τους πως θα συννενοηθω; επειτα ειπαμε να μπω και γω στο λογαριασμο της μητερας μου, ουτε αυτο το δεχτηκαν, μολις εχω νεοτερα θα ενημεροσω.. Οσον αφορα τα επιδοματα.. (τελικα τα κοψανε? )δικαιουμε αυτη τη στιγμη κιολας λογο οικογενειακης καταστασης (δε θελω να μπω σε λεπτομεριες..) ειμαι σιγουρος γιαυτο.. Αλλα δε με δεχονται καν, θα προσπαθησουμε ξανα τουλαχιστον να με ασφαλησουν..

Comment

Originally posted by giannisggg View Post
                        καλησπερα σε ολους και σε ολες, σημερα εβαλα ιντερνετ στο κινητο, εχω κανει ανμελντεν στην στουτγαρδη... ΑΛΛΑ!! Πουθενα ουτε στην τραπεζα ουτε στον οαεδ ουτε στην τραπεζα ρωτησαν, αυριο θα παω για αλλαγη και οτι χρειαστει, στην τραπεζα ειπαν οτι αν χρειαστει να επικοινονησω τηλεφωνικος μαζι τους πως θα συννενοηθω; επειτα ειπαμε να μπω και γω στο λογαριασμο της μητερας μου, ουτε αυτο το δεχτηκαν, μολις εχω νεοτερα θα ενημεροσω.. Οσον αφορα τα επιδοματα.. (τελικα τα κοψανε? )δικαιουμε αυτη τη στιγμη κιολας λογο οικογενειακης καταστασης (δε θελω να μπω σε λεπτομεριες..) ειμαι σιγουρος γιαυτο.. Αλλα δε με δεχονται καν, θα προσπαθησουμε ξανα τουλαχιστον να με ασφαλησουν..

giannisggg δεν ξερω κατα ποσο ειναι κατανοητο το μηνυμα σου..

Comment

ειναι μια απαντηση στα προηγουμενα, μου ειναι αδυνατον να απαντησω ξεχωριστα απο το κινητο

Comment

και εγω δε καταλαβα καλα ρε συ Γιαννη...

παντως γιατι δεν δεχτηκαν να μπεις στον λογ/μο της μανας σου;

Comment

Ελάτε να δουλέψετε στη Γερμανία - Ελλάδα
                              Μέτρα τρεις και κόψε μια.......

Comment

Working...
                              X