Γεια σου Ολγα ,ευτυχως και δυστυχως δεν ειμαι γιατρος
το δυστυχως δε χρειαζεται εξηγηση (και ποιος δε θα θελε)
και το ευτυχως επειδη δεν θα χρειαστει να δουλεψω σε κατι πολυ εξω απο οτι εχω δουλεψει ως τωρα , η δουλειες που σε αλλους ισως κακοφαινονται
( και λογικο ειναι αφου λιωσανε στα θρανια οι ανθρωποι)
εμενα μου ειναι πιο οικιες και εντος των δυνατοτητων μου.
Οσο κι αν φαινεται παραξενο ,εμενα μου αρεσει να δουλευω σε εργοστασιο ,
μου αρεσει η δουλεια του εργατη ,και θα το αιτιολογησω:
1) δουλευω σε εργοστασια απο 16 ετων ,ξερω τη νοοτροπια του εργοστασιου και τους ρυθμους του.
2) δεν καταλαβαινεις ποτε ερχεται η ωρα να σχολασεις,σοβαρα οποιος εχει δουλεψει σε εργοστασιο θα με καταλαβει,ειναι τοσο γεματη η μερα που δεν προλαβαινεις να δεις την ωρα.
3) μου αρεσει η χειρονακτικη εργασια.
4) επειδη το κατεχω το αθλημα ,νοιωθω μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση.
Και αλλωστε σε μια κοινωνια ,ολες οι δουλειες χρειαζονται, και ο γιατρος ,και ο σκουπιδιαρης,και η σερβιτορα και παει λεγοντας.
το δυστυχως δε χρειαζεται εξηγηση (και ποιος δε θα θελε)
και το ευτυχως επειδη δεν θα χρειαστει να δουλεψω σε κατι πολυ εξω απο οτι εχω δουλεψει ως τωρα , η δουλειες που σε αλλους ισως κακοφαινονται
( και λογικο ειναι αφου λιωσανε στα θρανια οι ανθρωποι)
εμενα μου ειναι πιο οικιες και εντος των δυνατοτητων μου.
Οσο κι αν φαινεται παραξενο ,εμενα μου αρεσει να δουλευω σε εργοστασιο ,
μου αρεσει η δουλεια του εργατη ,και θα το αιτιολογησω:
1) δουλευω σε εργοστασια απο 16 ετων ,ξερω τη νοοτροπια του εργοστασιου και τους ρυθμους του.
2) δεν καταλαβαινεις ποτε ερχεται η ωρα να σχολασεις,σοβαρα οποιος εχει δουλεψει σε εργοστασιο θα με καταλαβει,ειναι τοσο γεματη η μερα που δεν προλαβαινεις να δεις την ωρα.
3) μου αρεσει η χειρονακτικη εργασια.
4) επειδη το κατεχω το αθλημα ,νοιωθω μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση.
Και αλλωστε σε μια κοινωνια ,ολες οι δουλειες χρειαζονται, και ο γιατρος ,και ο σκουπιδιαρης,και η σερβιτορα και παει λεγοντας.
Comment