Announcement
Collapse
No announcement yet.
Για όσους είναι Αυστραλοί υπήκοοι (1)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
εχω αυστρ.υπηκοοτητα?
καλημερα απο ελλαδα.γεννηθηκα σιδνευ,απο ελληνες γονεις.6μηνων με φερανε ελλαδα.εχω βρεφικο διαβατηριο και περιμενω απο δημοτολογιο αυστραλιας το πιστοποιητικο γεννησησ μου με τις επικυρωμενες μεταφρασεις μου οτι ειμαι εγω αυτη που θελει το πασπορτ.τα εστειλα ταχυδρομικως.καπου διαβασα οτι ειναι ακυρα τα μεταφρασμενα μου ντοκιουμεντς.οτι θελουνε μεταφρασμενα ντοκιουμεντς απο το υπουργειο εξωτερικων της ελλαδας.απορια..(εχω αραγε την αυστρ.υπηκοοτητα?).παρακαλω,εαν καποιος γνωριζει θα το εκτιμησω να μου απαντησει.ευχαριστω πολυ.
Comment
-
ναι είσαι αυστραλή υπήκοος.
Originally posted by alexandra View Postκαλημερα απο ελλαδα.γεννηθηκα σιδνευ,απο ελληνες γονεις.6μηνων με φερανε ελλαδα.εχω βρεφικο διαβατηριο και περιμενω απο δημοτολογιο αυστραλιας το πιστοποιητικο γεννησησ μου με τις επικυρωμενες μεταφρασεις μου οτι ειμαι εγω αυτη που θελει το πασπορτ.τα εστειλα ταχυδρομικως.καπου διαβασα οτι ειναι ακυρα τα μεταφρασμενα μου ντοκιουμεντς.οτι θελουνε μεταφρασμενα ντοκιουμεντς απο το υπουργειο εξωτερικων της ελλαδας.απορια..(εχω αραγε την αυστρ.υπηκοοτητα?).παρακαλω,εαν καποιος γνωριζει θα το εκτιμησω να μου απαντησει.ευχαριστω πολυ.
Διάβασε εδώ μέσα στο forum είναι όλα γραμμένα πάρα πολύ αναλυτικά από τους Έλληνες Πατριώτες.........
κ τους αξίζει ένα μεγάλο...Όταν η αδικία γίνεται νόμος, τότε η αντίσταση είναι καθήκον!!!
Comment
-
Originally posted by alexandra View Postκαλημερα απο ελλαδα.γεννηθηκα σιδνευ,απο ελληνες γονεις.6μηνων με φερανε ελλαδα.εχω βρεφικο διαβατηριο και περιμενω απο δημοτολογιο αυστραλιας το πιστοποιητικο γεννησησ μου με τις επικυρωμενες μεταφρασεις μου οτι ειμαι εγω αυτη που θελει το πασπορτ.τα εστειλα ταχυδρομικως.καπου διαβασα οτι ειναι ακυρα τα μεταφρασμενα μου ντοκιουμεντς.οτι θελουνε μεταφρασμενα ντοκιουμεντς απο το υπουργειο εξωτερικων της ελλαδας.απορια..(εχω αραγε την αυστρ.υπηκοοτητα?).παρακαλω,εαν καποιος γνωριζει θα το εκτιμησω να μου απαντησει.ευχαριστω πολυ.
Comment
-
partner visa
καλησπέρα
Η γυναίκα μου θέλει να βγάλει partner visa και έχουμε χαθεί λίγο..
Στην αίτηση αναφέρει ότι
α) χρειάζονται 4 φωτογραφίες
β) πιστοποιητικά γάμου
γ) υπογραφές
Εννοούν όλων όσοι εμπλέκονται στην αίτηση ...
πατέρας μητέρα πεθερικά, αδέλφια κτλ..
Πολλά μου φαίνονται ρε παιδιά
Μήπως εννοεί ενός από αυτούς;
agoriani έχεις βγάλει τέτοια visa
και όσοι άλλοι γνωρίζεται
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Comment
-
Originally posted by petrkal View Postκαλησπέρα
Η γυναίκα μου θέλει να βγάλει partner visa και έχουμε χαθεί λίγο..
Στην αίτηση αναφέρει ότι
α) χρειάζονται 4 φωτογραφίες
β) πιστοποιητικά γάμου
γ) υπογραφές
Εννοούν όλων όσοι εμπλέκονται στην αίτηση ...
πατέρας μητέρα πεθερικά, αδέλφια κτλ..
Πολλά μου φαίνονται ρε παιδιά
Μήπως εννοεί ενός από αυτούς;
agoriani έχεις βγάλει τέτοια visa
και όσοι άλλοι γνωρίζεται
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
πιστοποιητικο γαμου σας
υπογραφες σας
πατερας μητέρα πεθερικά και αδέλφια που κολλάει?
εννοεις επειδή τους αναφέρεις στο σημείο της αίτησης που στο ζητάει? αν είναι έτσι δεν χρειάζονται δικές τους υπογραφές κλπ.
Comment
-
Originally posted by jimathens View PostΚαλημέρα Αλεξάνδρα... ναι έχεις αυστραλέζικη υπηκοότητα αν γεννήθηκες εκεί... κ δεν την χάνεις ποτέ.
Διάβασε εδώ μέσα στο forum είναι όλα γραμμένα πάρα πολύ αναλυτικά από τους Έλληνες Πατριώτες.........
κ τους αξίζει ένα μεγάλο...
Comment
-
Originally posted by jini View Postφωτογραφίες των δύο σας ( σπονσορας και partner)
πιστοποιητικο γαμου σας
υπογραφες σας
πατερας μητέρα πεθερικά και αδέλφια που κολλάει?
εννοεις επειδή τους αναφέρεις στο σημείο της αίτησης που στο ζητάει? αν είναι έτσι δεν χρειάζονται δικές τους υπογραφές κλπ.
Comment
Comment