Ήρθα και εγώ πάλι μετά από μικρή παύση.
Καθώς υπολειτουργούν τα πάντα λόγω επερχόμενων εκλογών είναι αδύνατο να συγκεντρωθούν όλα τα χαρτιά χωρίς κανένα εμπόδιο!!
Anyway,εμείς σταθερά στο στόχο μας.
Σήμερα πήραμε και τα τελευταία χαρτιά και το μόνο που έχει μείνει είναι να έρθει το διαβατήριο μου που έιχα στείλει με courrier για ανανέωση το οποίο παρέλαβαν στις 18-05-11.
Για να ανακεφαλαιώσω λοιπόν,έχω εκτυπώσει τις εξής φόρμες(δεν θα στείλω αυτές,τις συμπληρώσαμε για να είμαστε έτοιμοι καθώς ο Agoriani είπε να τις εκτυπώνουμε τελευταία στιγμή):
118(1 για κάθε παιδί για υπηκόοτητα πρώτα και μετά διαβατήριο)
Για partner visa:
40SP
47SP
80
888(2 δηλώσεις)
Σωστά??
Και κάποιες τελευταίες ερωτήσεις:
1.Στην 40SP g.38 αν έχω άλλα εξαρτώμενα μέλη π.χ γονείς απαντώ ναι
ή όχι? θα έρθουν μαζί μου και είναι Αυστραλοί υπήκοοι,δεν τους
συντηρώ εγώ
2.Στην 47SP g.32 που ρωτάει το ποσό που φέρνουμε τι απαντάμε και αν
έχει επίπτωση στα επιδόματα
Επίσης πόσα χρήματα επιτρέπεται να πάρουμε μαζί μας (τετραμελής οικογένεια) και με ποιό τρόπο μπορούμε να μεταφέρουμε τα χρήματα εκεί?
και σε ποιό post αναφέρει με ποιό τρόπο ανοίγουμε λογαριασμό σε τράπεζα της Αυστραλίας από Ελλάδα.
Ουφ νομίζω οτι τα θυμήθηκα όλα
Καθώς υπολειτουργούν τα πάντα λόγω επερχόμενων εκλογών είναι αδύνατο να συγκεντρωθούν όλα τα χαρτιά χωρίς κανένα εμπόδιο!!
Anyway,εμείς σταθερά στο στόχο μας.
Σήμερα πήραμε και τα τελευταία χαρτιά και το μόνο που έχει μείνει είναι να έρθει το διαβατήριο μου που έιχα στείλει με courrier για ανανέωση το οποίο παρέλαβαν στις 18-05-11.
Για να ανακεφαλαιώσω λοιπόν,έχω εκτυπώσει τις εξής φόρμες(δεν θα στείλω αυτές,τις συμπληρώσαμε για να είμαστε έτοιμοι καθώς ο Agoriani είπε να τις εκτυπώνουμε τελευταία στιγμή):
118(1 για κάθε παιδί για υπηκόοτητα πρώτα και μετά διαβατήριο)
Για partner visa:
40SP
47SP
80
888(2 δηλώσεις)
Σωστά??
Και κάποιες τελευταίες ερωτήσεις:
1.Στην 40SP g.38 αν έχω άλλα εξαρτώμενα μέλη π.χ γονείς απαντώ ναι
ή όχι? θα έρθουν μαζί μου και είναι Αυστραλοί υπήκοοι,δεν τους
συντηρώ εγώ
2.Στην 47SP g.32 που ρωτάει το ποσό που φέρνουμε τι απαντάμε και αν
έχει επίπτωση στα επιδόματα
Επίσης πόσα χρήματα επιτρέπεται να πάρουμε μαζί μας (τετραμελής οικογένεια) και με ποιό τρόπο μπορούμε να μεταφέρουμε τα χρήματα εκεί?
και σε ποιό post αναφέρει με ποιό τρόπο ανοίγουμε λογαριασμό σε τράπεζα της Αυστραλίας από Ελλάδα.
Ουφ νομίζω οτι τα θυμήθηκα όλα
Comment