Originally posted by evans
View Post
Την ιδια απορια ειχα και εγω με εσενα καθοτι το κειμενο που παραθετεις το ειχα κοιταξει στα πρωτα σταδια της αναζητησης μου.
Η δικηγορος λοιπον μου εξηγησε οτι αυτο αφορα την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ καποιων μελων στον Καναδα και δεν εχει καμια σχεση με αυτο που εχω ξεκινησει να κανω εγω.
Εγω θα παω με την μελλουσα γυναικα μου και το θεμα του θειου μου βοηθα στο να αυξηθουν οι πιθανοτητες να παρω αδεια παραμονης. Υπαρχουν και αλλοι παραγοντες οπως ειναι η ηλικια, οι σπουδες και η υπαρξη προσφορας εργασιας.
Ολοι αυτοι οι παραγοντες βγαζουν καποιους ποντους που μεταφραζονται σε πιθανοτητες να παρει καποιος την αδεια παραμονης.
Καταλαβαινεις ελπιζω οτι η διαδικασια αυτη ειναι πολυ διαφορετικη απο μια προσκληση συγγενη. Επειδη και εγω ομως ειμαι πολυ "ψειρας" με το θεμα, ζητησα απο τη δικηγορο που πλεον βρισκεται στον Καναδα να ρωτησει το αρμοδιο γραφειο για την εγκυροτητα της ολης διαδικασιας που επιχειρω. Μου επιβεβαιωσε λοιπον οτι οι διαδικασιες και τα εγγραφα για την προσκληση ειναι τελειως διαφορετικα και οτι συνεχιζω κανονικα.
Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος, αν θα επρεπε να περιγραψω τις 2 διαδικασιες με 2 λογια θα ηταν ως εξης: Η πρωτη ειναι προσκληση ενος μελους της οικογενειας να ερθει στον Καναδα και η δευτερη ειναι η πρωτοβουλια ενος μελους της οικογενειας να μεταναστευσει με απωτερο σκοπο να σμιξει με την οικογενεια.
Ελπιζω να βοηθησα...
Comment