Καλησπέρα παιδιά! Όπως έχω προαναφέρει είμαι από Ελλάδα, αλλά θέλω να μετακομίσω στον Καναδά (έχω Καναδέζικη υπηκοότητα). Ε λοιπόν φεύγω αρχές Φλεβάρη του 2017. Δεδομένου ότι έχω βρει σπίτι να μείνω για 2-3 μήνες στο Τορόντο, θέλω να σας κάνω μερικές ερωτήσεις, γιατί νιώθω λίγο χαμένος.
1)Ξέρω ότι μόλις πάω θα βγάλω το SIN που βγαίνει σε λίγα λεπτά αλλά για να εργαστώ χρειάζομαι και HEALTH CARD το οποίο διάβασα ότι χρειάζονται 3 μήνες για να εκδοθεί. Για αυτό το χρονικό διάστημα δηλαδή δεν μπορώ να εργαστώ?
2)Τι είναι το Continuing Education που αναφέρουν διάφορες σχολές?
3)Ενημερώθηκα ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα για τους Newcomers (Welfare) το οποίο σου μαθαίνει τη γλώσσα δωρεάν (βρίσκομαι στο επίπεδο Lower) και σε βοηθάει στην εύρεση εργασίας και σπιτιού. Ισχύει κάτι τέτοιο?
1)Ξέρω ότι μόλις πάω θα βγάλω το SIN που βγαίνει σε λίγα λεπτά αλλά για να εργαστώ χρειάζομαι και HEALTH CARD το οποίο διάβασα ότι χρειάζονται 3 μήνες για να εκδοθεί. Για αυτό το χρονικό διάστημα δηλαδή δεν μπορώ να εργαστώ?
2)Τι είναι το Continuing Education που αναφέρουν διάφορες σχολές?
3)Ενημερώθηκα ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα για τους Newcomers (Welfare) το οποίο σου μαθαίνει τη γλώσσα δωρεάν (βρίσκομαι στο επίπεδο Lower) και σε βοηθάει στην εύρεση εργασίας και σπιτιού. Ισχύει κάτι τέτοιο?
Comment