Μια ερώτηση γ το iec ειμαι καναδα κ φευγω σε 10 μέρες το ποινικο μητρωο ακομα δεν έχει βγει κ στην αίτηση για work permit στο current resident status τι να βαλω? Να βαλω καναδα μιας κ είμαι εδω? Ή να βάλω αθηνα?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
IEC (International Experience Canada)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Dimit View PostΜια ερώτηση γ το iec ειμαι καναδα κ φευγω σε 10 μέρες το ποινικο μητρωο ακομα δεν έχει βγει κ στην αίτηση για work permit στο current resident status τι να βαλω? Να βαλω καναδα μιας κ είμαι εδω? Ή να βάλω αθηνα?
Comment
-
Παιδιά καλησπέρα,
Είμαι και εγώ νέος στο forum μιας και το βρήκα τυχαία καθώς ετοιμάζω τα χαρτιά για το IEC μαζί με την κοπέλα μου. Είμαστε στην αρχή ακόμα καθώς εκείνη δεν έχει διαβατήριο και έχει καταθέσει τα χαρτιά για την έκδοση του. Επίσης έχουμε κάνει ηλεκτρονική αίτηση για την έκδοση ποινικού μητρώου το οποίο μόλις πάρουμε στα χέρια μας θα το πάμε για μετάφραση μαζί με τους τίτλους σπουδών μας.
Να αναφέρω μόνο ότι έχουμε (η κοπέλα μου βασικά) συγγενείς εκεί οι οποίοι θα μας ζητήσουν για δουλειά πάνω στον τομέα σπουδών μας, άρα δεν πάμε για working holiday αλλά για young professionals καθώς για το international Co-op πρέπει να είσαι φοιτητής και όχι απόφοιτος όπως εμείς. Βρισκόμαστε στην αρχή ακόμα και οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη!!! Παρακολουθώ το forum καθημερινά και θα σας ενημερώνω και για την πορεία των αιτήσεων μας.
Comment
-
Originally posted by alekspara View PostΠαιδιά καλησπέρα,
Είμαι και εγώ νέος στο forum μιας και το βρήκα τυχαία καθώς ετοιμάζω τα χαρτιά για το IEC μαζί με την κοπέλα μου. Είμαστε στην αρχή ακόμα καθώς εκείνη δεν έχει διαβατήριο και έχει καταθέσει τα χαρτιά για την έκδοση του. Επίσης έχουμε κάνει ηλεκτρονική αίτηση για την έκδοση ποινικού μητρώου το οποίο μόλις πάρουμε στα χέρια μας θα το πάμε για μετάφραση μαζί με τους τίτλους σπουδών μας.
Να αναφέρω μόνο ότι έχουμε (η κοπέλα μου βασικά) συγγενείς εκεί οι οποίοι θα μας ζητήσουν για δουλειά πάνω στον τομέα σπουδών μας, άρα δεν πάμε για working holiday αλλά για young professionals καθώς για το international Co-op πρέπει να είσαι φοιτητής και όχι απόφοιτος όπως εμείς. Βρισκόμαστε στην αρχή ακόμα και οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη!!! Παρακολουθώ το forum καθημερινά και θα σας ενημερώνω και για την πορεία των αιτήσεων μας.
Δεν υπαρχει κατι στο οποιο να χρειαζεστε βοηθεια -προς το παρον- οποτε το μονο που μενει ειναι να σας ευχηθω καλη επιτυχια
Οτι χρειαστειτε, εδω ειμαστε“Experience is a brutal teacher, but you learn. My God, do you learn.” C.S Lewis
Comment
-
Παιδια μπορεί κάποιος να μου δώσει το Link για το MyCIC ?
Μια μέρα άπαντησα στις ερωτήσεις που έχει εκεί κατέβασα και τις 2 αιτήσεις που έχει την IMM1295 και την IMM1507 και άφου είδα τι περιπού ήθελαν βγήκα.
Μετα απο 2-3μέρες που θέλησα να ξαναμπω και να κάνω upload κτλ δεν μπορώ να βρώ πιο είναι το σωστο link οπως πχ έβλεπα το account μου στο ΙΕC
πάω εδώ -> http://www.cic.gc.ca/ctc-vac/cometocanada.asp αλλά δεν ξέρω που και πως θα δω αυτά που είχα απαντήσει και που πρέπει να βάλω το κωδικο που μου έδωσαν
Comment
-
Originally posted by Dimit View PostΠεριμενω γ το ποινικο μητρωο μονο γ να τελειώσω το iec μ λεει ότι έχουν μείνει 60 μέρες προθεσμία κ θελω να ρωτήσω μπορώ να χάσω τη θέση μ μέχρι τοτε?
Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας, ο χρονος που δινουν ειναι υπεραρκετος!
Καλη επιτυχια“Experience is a brutal teacher, but you learn. My God, do you learn.” C.S Lewis
Comment
-
Αξίζει να βάλεις έναν δικηγόρο από το Καναδά να σ κάνει τα χαρτιά σ γ lmo σε εστιατόριο συγγενή σ ή οχι. Γιατί να βοηθήσουν θέλουν απλά 2 φορές πηραν αρνητικο lmo γιατί το έκαναν μονοι τους γ μάγειρα ενώ εγω είμαι στην ελληνική ζαχαροπλαστικη ( παστελια χαλβας Φαρσάλων κ λουκούμια). Κ απλα θέλω την βοήθεια σας αν αξίζει να βάλω δικηγόρο
Comment
-
Originally posted by Serafim View Postέχει κανεις άλλος πρόβλημα με το site του CIC ?
2μέρες προσπαθώ να μπω .................
Δοκιμασε με καποιον αλλο browser, ισως αυτος που χρησιμοποιεις να εχει "μπουκωσει".“Experience is a brutal teacher, but you learn. My God, do you learn.” C.S Lewis
Comment
Comment