Καλησπέρα! Είχα δημιουργήσει λογαριασμό IEC πέρσυ και είχα συμπληρώσει απλά κάποια στοιχεία μου χωρίς όμως να κάνω αίτηση... Κάνω log in κανονικά στο IEC2013 αλλά αν προσπαθήσω να κάνω log in στο IEC2014 δεν μπορώ.... Φέτος(2014) που θέλω να προχωρήσω την αίτηση θα πρέπει να συνεχίσω με τον παλιό μου λογαριασμό ή πρέπει να δημιουργήσω καινούργιο; Γιατί όταν κάνω log in με το IEC2013 μου λέει πως οι θέσεις καλύφθηκαν και δεν μπορώ να προχωρήσω....
Στο link με την ερώτηση "Χρειάζεται να ανοίξω καινούργιο λογαριασμό για το 2014 ή μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ίδιο λογαριασμό που δημιούργησα για να υποβάλω την αίτηση μου το 2013", πατάω πάνω εμφανίζει διάφορες απαντήσεις σε FAQ αλλά καμία απάντηση για την ερώτηση αυτή....!!! Help!!!!!
Στο link με την ερώτηση "Χρειάζεται να ανοίξω καινούργιο λογαριασμό για το 2014 ή μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ίδιο λογαριασμό που δημιούργησα για να υποβάλω την αίτηση μου το 2013", πατάω πάνω εμφανίζει διάφορες απαντήσεις σε FAQ αλλά καμία απάντηση για την ερώτηση αυτή....!!! Help!!!!!
Comment