καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι?
1. Πού είναι το γραφείο που πας και καταθέτεις τα χαρτιά (IEC) και τι χαρτιά χρειάζεται για αυτό το πρόγραμμα?
2. Δεν έχω πτυχίο αγγλικών πέζει ρόλο?
Όποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει, ευχαριστώ!!!
καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι?
1. Πού είναι το γραφείο που πας και καταθέτεις τα χαρτιά (IEC) και τι χαρτιά χρειάζεται για αυτό το πρόγραμμα?
2. Δεν έχω πτυχίο αγγλικών πέζει ρόλο?
Όποιος γνωρίζει ας με βοηθήσει, ευχαριστώ!!!
Vaggos03 Εχουμε κοπιασει πολυ για να φτασει αυτο το θεμα στις 68 σελιδες.
Μπορεις να κατσεις να διαβασεις ολες τις πληροφοριες, μασημενη τροφη ειναι, και να σου λυθουν ολες σου οι αποριες.
“Experience is a brutal teacher, but you learn. My God, do you learn.” C.S Lewis
Καλησπερα παιδια. ηθελα να ρωτησω κατι κι ας μου απαντησει καποιος αν ξερει... εχω "κλεισει" τα 35 μου τον περασμενο Αυγουστο. μπορω να συμμετεχω στο IEC για το 2015 ή οχι?
Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου Δημητρη αλλα ελεος ρε παιδια πια, ολες οι ερωτησεις που κανετε υπαρχουν στο θεμα.
Διαβαζει κανεις πριν ρωτησει? Τελος παντων, δεν θα λυθει τιποτα με το να παραπονιεμαι εγω.
Απλα με το να ρωτατε τα ιδια και τα ιδια, αποθαρρυνετε τους λιγους που εχουν μεινει να ασχολουνται με τα του Καναδα.
Προσωπικα εχω αφιερωσει πολυ κοπο για να φτασει το θεμα εδω που ειναι και καπου εδω σταματαω να ασχολουμαι.
Προκαταβολικα ενημερωνω οτι δεν θα απαντησω σε αλλα προσωπικα μηνυματα αλλα θα σας δωσω μια συμβουλη με ολη μου τη καρδια.
Οποιος βαριεται να διαβασει το θεμα και να παρει ΕΤΟΙΜΕΣ ολες τις πληροφοριες που χρειαζεται (πληροφοριες που εμεις περσι δεν ειχαμε και τις αποκτησαμε με χρονο και χρημα) καλυτερα να μην ερθει Καναδα.
Η μεταναστευση ειναι πολυυυ δυσκολη υποθεση χωρις υπηκοοτητα, αρκετα λεφτα και προθυμους συγγενεις. Ερχομενοι εδω πρεπει να αφησετε πισω ολες τις κακες συνηθειες και να γινετε Καναδοι, ουσιαστικα και μεταφορικα. Και πιστεψτε με, αυτο ειναι πολυ ευκολο να το λες απο το να το κανεις.
Εγω και η γυναικα μου τα καταφεραμε μεσα απο τεραστιες δυσκολιες και το ιδιο ευχομαι και σε οσους το προσπαθησουν. Καλες επιτυχιες!
“Experience is a brutal teacher, but you learn. My God, do you learn.” C.S Lewis
Δεν εχω κατι προσωπικο αλλα ελεος ρε παιδια πια, ολες οι ερωτησεις που κανετε υπαρχουν στο θεμα.
Διαβαζει κανεις πριν ρωτησει? Τελος παντων, δεν θα λυθει τιποτα με το να παραπονιεμαι εγω.
Απλα με το να ρωτατε τα ιδια και τα ιδια, αποθαρρυνετε τους λιγους που εχουν μεινει να ασχολουνται με τα του Καναδα.
Προσωπικα εχω αφιερωσει πολυ κοπο για να φτασει το θεμα εδω που ειναι και καπου εδω σταματαω να ασχολουμαι.
Προκαταβολικα ενημερωνω οτι δεν θα απαντησω σε αλλα προσωπικα μηνυματα αλλα θα σας δωσω μια συμβουλη με ολη μου τη καρδια.
Οποιος βαριεται να διαβασει το θεμα και να παρει ΕΤΟΙΜΕΣ ολες τις πληροφοριες που χρειαζεται (πληροφοριες που εμεις περσι δεν ειχαμε και τις αποκτησαμε με χρονο και χρημα) καλυτερα να μην ερθει Καναδα.
Η μεταναστευση ειναι πολυυυ δυσκολη υποθεση χωρις υπηκοοτητα, αρκετα λεφτα και προθυμους συγγενεις. Ερχομενοι εδω πρεπει να αφησετε πισω ολες τις κακες συνηθειες και να γινετε Καναδοι, ουσιαστικα και μεταφορικα. Και πιστεψτε με, αυτο ειναι πολυ ευκολο να το λες απο το να το κανεις.
Εγω και η γυναικα μου τα καταφεραμε μεσα απο τεραστιες δυσκολιες και το ιδιο ευχομαι και σε οσους το προσπαθησουν.
Με διάβασμα, υπομονή, επιμονή, αγώνα κ λίγη τύχη... όλα είναι εφικτά σε αυτήν τη ζωή...!!!
Αστα ρε Jim, εμεις φτυσαμε αιμα για να φτασουμε στην Ιθακη μας και οι περισσοτεροι νομιζουν οτι θα τους παρει καποιος απο το χερακι και θα τους παει Καναδα η Αυστραλια....
Και επειδη νομιζα οτι ημουν λιγο αποτομος στο παραπανω ποστ, ηρθε ενα καινουργιο μελος με pm να διαλυσει καθε μου αμφιβολια.
"Καλησπέρα σας... Μπορείτε μήπως να με βοηθήσετε, να μου πείτε τι πρέπει να κάνω για να με δεχτούν στο IEC και τελικά να πάω στον Καναδά;"
Τι να του πω τωρα??????
Εμεις παντως δηλ εγω κ η γυναικα μ ειχα ερθει με το working holiday . Αφου έληξε εγω εκανα το young professional οπου και με δεχτηκαν και σκεφτομασταν με την γυναικα τι να κανουμε για αυτην μιας και δεν καταφερε να παρει το τον δεύτερο χρονο και λεμε δεν κανεις apply για exrend work permit και τελικα της δωσαβε open work permit με ημερομηνίαλήξης ιδια με τον δευτερο μ χρόνο. Τωρα εκανα και τα χαρτια μ για το permanent resident αφου εχω κλεισει ενα χρονο ως skilled worked in canada και ...... περινενουμε.
Comment